limunada -> RE: Šlajm (22.10.2011 22:07:10)
|
Joj de meni malo pomozite [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] sad citam kako vam deca izbace slajm.Nikola ima 8 meseci,prvo bili u bolnici 7 dana inhaliro se,dosli kuci sve ok,pocne mu opet odem kod dr.za bolesnu decu kaze cista pluca,maltene me oterala posto je navodno zdrav,kupim prospan na svoju ruku,popije celu bocicu i pomogne mu,nakon nekog vremena opet pocne,evo vec nedelju dana krci mu u plucima,nezna da iskaslje a kaslje,nosic mu bude pun i cistim mu stalno,stavljam mu marisol,pije prospan i nista ne pomaze,przila sam mu secer sa mlekom i ne povrati ni to,mozda nisam dovoljno secera stavila[sm=zmeden.gif] inace imao je laringitis al vec sam pisala na toj temi o tome.Neznam kako da mu pomognem.A da opet smo bili kod dr.neki dan i to za zdravu decu,pregleda ga i kaze vase dete je bolesno,ima sekreta zasto ste ga doveli tu,trebali ste za bolesnu decu[sm=hudicek1.gif] e poludela sam,prvo me ona terala sad ova.I prepise mi prospan,nedelju dana da pije al on i dalje ne izbacuje,samo kroz nos malo,a cuje mu se jako u plucima.Eto kuvacu mu i slez pa u nosic sipati,neznam vise [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] brine me to
|
|
|
|