Marinaaa89 -> RE: Šlajm (30.1.2015 22:39:56)
|
Pozdrav svima! Kada sam videla ovu temu i sve korisne savete, momentalno sam se uclanila na ringeraja.rs :) Moram da vas pitam za savet u vezi moje 17-mesecne devojcice. Naime, otkad je napunila godinu dana, konstantno je bolesna. 2, 3 x do sada je imala bronhitis, vecito smo na inhalacijama, pa je onda polovinom decembra zakacila i virusnu anginu,pa je primala 10 dana penicilin i od tad je proslo "cak" 15 dana i ponovo se razbolela oko nove godine.od NG pa do sada je 2x pila antibiotik(panklav, pa sinacilin, koji upravo pije) i inhaliram je 2,5 ml fizioloskog i 5 kapi beroduala. Ali, najveci problem nam stalno predstavlja izbacivanje slajma. Za to je do sada pila i Prospan, Mycodine, Fluimucil i nzm sta sve jos. Cini mi se da nikad ne uspe da ga izbaci do kraja i on"kulja", pa se bolest konstantno vraca. Inace joj od novembra dajem ProbioKid Imuno. Svakog dana joj dajem 2 dl sveze cedjenog voca, od skoro i vitamin c za decu, ne bih li joj malo poboljsala imunitet. Meni stvarno nije normalno da dete od 17 meseci popije od rodjenja tonu antibiotika ( nije ispod 20 ), a da njen pedijatar na to prokomentarise da je mala, da je puno dece oko nje i da ce sve to proci :) Molim vas za savete u vezi izbacivanja slajma jer sam od njega pocela da dobijam nocne more :) Izvinite na ovoj detaljnoj studiji,ali sam zelela da priblizim malo bolje situaciju... Pozdrav!
|
|
|
|