dunja RR -> RE: Bruh (kila) kod dece (8.7.2017 1:33:11)
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Kod Mateje je super proslo, ujutru dosli, priprema za op, dali su mu neki sedativ, to ga je osamutilo, tehnicar ga je na rukama odneo, to mi je bio najgori momenat, on place, a ja moram da izadjem jer ga vode u salu, operacija je trajala nekih pola sata, nakon toga je donet na odeljenje, tu sam bila sa njim sve vreme, budjenje je ok proslo, malo je bio placljiv i malaksao, ali ok, jedino je bio jako zedan, a nije smeo da pije odmah tecnost , ppsle neka 2 sata je bio super, ustao, piskio u nosu, igrao se, popodne smo puateni kuci, bio je veseo, kao da se nista nije desilo, par dana sam vodila racuna da bas ne skace i tako to, ali nije se zalio da ga boli, rez je neka 2 cm, mozda i manje, danas se ne vidi nikakav oziljak osim malo rastegljene koze. Ako jos nesto treba tu sam :-) Sve u svemu, nama mnogo teze pada nego njima, ponesi igracke, tablet ili tako nesto sto voli, kupi mu nesto za hrabrost i sve ce biti ok, samo gledaj da ne places pred njim kao ja, ja sam ga uplasila jer sam bila sva u haosu, bolje da su meni dali nesto za smirenje[sm=smiley36.gif] Hvala ti puno, a za ovo poslednje, znam [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|