MarijaBg -> RE: Pranje kose u porodilistu (24.10.2012 10:39:02)
|
Lezala na patologiji 20 dana, prala kosu, kupala se uredno, hvala Bogu, tople vode ima, jedno kupatilo na 2 sobe (5-6 zena) U porodilistu se istusirala odmah jutro posle porodjaja, bez obzira sto kao nisam trebala jos da izvodim akrobacije zbog epidurala, ali sam se osecala dobro i nikog nisam ni pitala. Zamolila cimerku da mi pripazi bebu i okupala se kao covek. Posle svakog koriscenja wc, zapirala [sm=ribica.gif] vodom, bez sapuna, po savetu Dr. Ponela 3 spavacice i sve tri promenila za ta 3 dana. Koristila sebamed roll on, njega mozete ako mislite da bebi smeta deo, mada i ja mislim da je to glupost. I ne vidim kakve veze ima dojenje sa znojem i smradom [sm=zmeden.gif] A cimerka se nije cini mi se ni umila ta 3 dana, sreca pa je izmedju nas bio prazan krevet [sm=smiley5.gif] Drugi dan posle porodjaja, ulazi dr pedijatar na ono redovno merenje i pregled beba i pocinje da vristi: pa ovde smrdi na znoj, luftirate li vi sobu??? I otvori sirom prozor na 10 C, a bebe gole [sm=smiley13.gif] Mislim se ja: Posaljite ludacu na kupanje, zena ladno seta sa krvavom spavacicom, uh kad se setim [sm=smiley11.gif]
|
|
|
|