jance -> RE: Pranje kose u porodilistu (24.10.2012 9:27:18)
|
ovako, ja jesam prala kosu u porodilistu, ali sam bila tamo 6 dana, pa me je vec glava svrbela... sto se zadnjeg razgovora o higijeni tice, slazem se, ali moramo da imamo na umu da se u porodilistima em jako greje, em slabo provetrava, em svaka porodilja koja makar i pokusava da doji neizbezno smrdi na znoj... sto se prljave spavacice tice, i moja je bila prljava, imala sam jednu na porodjaju, drugu sam obukla dan posle, obe su bile od sintetike, i smrdela sam u njima ko djavo, nisam bila srecna zbog toga, ali nisam imala izbora tih prvih nekoliko dana... dok mi nisu doneli trecu... ceo problem jeste bio, sto ja nikad nisam znala kad cu da izadjem, uvek je bilo, mozda sutra. pa ako mozda sutra, onda cu kuci u svome da se sredim, ne ovde... svi su vikali kad su nam usli u sobu ( u kojoj nas je bilo 4) kako nam u sobi smrdi i dali brinemo o higijeni, a mi smo se bas perkale sve svako malo, kako je jedna izasla iz kupatila, tako je druga ulazila i tako u krug... neke stvari u tim uslovima jednostavno nemozes da kontrolises ma koliko da se trudis...
|
|
|
|