Misha i Ljisha -> RE: Nezgode iz spavaće sobe (16.11.2017 10:34:32)
|
TRazila sam temu dete vas uhvatilo u seksu ali nisam nasla pa pretpostavljam da je ovo najadekvatnija [sm=smiley36.gif] Elem, mm i ja vec odavno te stvari radimo preko dana, retko uvece jer ja radim uvece ili smo umorni ili nesto tako da nam ostaje opcija kupatilo u toku dana na brzaka ili odemo u spavacu, a detetu pustimo crtani da se zabulji a mi opet na brzaka. I tako jedan dan mi u spavacoj u zaru strasti i upada D i kaze "sta radite to?" [sm=jezicek.gif] A mm nemam pojma kako kao krenuo da se rva sa mnom i kao igramo se, videla mu je guzicu, a meni je valjda videla sve al ajd kao nema veze ja sam zensko. I tu se izvucemo nekako, i kao docicemo sreco kod tebe za dva minuta, i mm kao ajde da nastavimo ja se neckala i kao ajd nastavimo, kad ona opet "Mamaaaa, taataaaa" opet brzinsko oblacenje. Nije skapirala sta se desava, ali sadnas ne pusta iz vida [sm=smiley36.gif]. I jedan dan opet mi u spavacoj i ljubili se, al nista drugo i upada ona, a nas dvoje vec prestali kad kaze: Cula sam neko ljubljenje[sm=smiley36.gif]. I sad ne mozemo da zivimo od nje heheheh... Jesu vas deca "navatala"? haha tek sad vidim da je poslednji komentar moj hahaha
|
|
|
|