Pappa.D -> RE: Nezgode iz spavaće sobe (22.11.2017 9:13:41)
|
Ako imate ključ uopšte :) Da ne bih nastavljao, sada već, nepotrebnu raspravu, nigde, ama ni jednom rečju, nisam napisao da je supruga bila gore, čak sam napisao da sam ja bio iza nje a da smo bili okrenuti na stranu i da smo bili pokriveni. Onako kako nevena opisuje, ispada da sam napisao da smo sve radili pred očima ćerkice, iako je sve to trajalo kraće od minuta. Ponekad čovek zažali što bilo šta napiše na neku temu, a ovo je upravo jedna od takvih situacija. Želeo sam da dam malo eksplicitniji opis, za one koje vole malo začinjene radnje, a ispade da smo ja i supruga pedofili, egzibicionisti i loše utičemo na mentalno zdravlje naše dece. Svašta. Od sada se vraćam samo na čitanje vaših tema i uzdržavaću se od bilo kakvog pisanja, pošto očigledno neki članovi dočekuju sve na nož i sve gledaju sa negativne strane. Ima tu dosta primera na forumu, gde se u teme o seksu mešaju stvari koje veze sa njime nemaju, i čak se baca drvlje i kamenje na članove koji imaju malo slobodnija shvatanja i ograničenja.
|
|
|
|