Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 9.12.2010 15:02:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Mishica 77 "Dij Cipiripi, dij Cipiripi, si čikilidim i lišnikim jir nimi ničig lipšig id Cipiripii. Dij Cipiripi, dij Cipiripi!" Ja kad kazem nekome za ovo svi me gledaju kao blesavu Toooooooo mishice nisam luda najbolja!!! cintripriizvid
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.11.2011 0:08:31
|
|
|
|
dunja RR
|
PEKABELA KLIK
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 17:42:58
|
|
|
|
snovi
|
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 17:47:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR PEKABELA KLIK Ja je danima pevam
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:01:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja, svaka čast za temu!!! Moje omiljene su iglo i pekabela, volela sam i staru reklamu za kraš expres. A da doprinesem RADENSKA TRI SRCA , FRUCTAL , FRUTEK , GUMENI BOMBONI, NUGATINO, CEDEVITA
< Poruku je uredio gae_gr -- 2.12.2011 18:08:52 >
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:05:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Nugatino i Frutek, bravo gae_gr Link na Radensku nešto neće da otvori ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.12.2011 18:08:54 >
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:09:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Popravila!
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:11:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Ahahhaha, Radenska, odlična!
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:13:56
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Izvinite molim vas na ludovanju, našla sam i za Biopro: http://www.youtube.com/watch?v=tZ-qSlG5FMc&feature=related Sada samo što se nisam rasplakala Ovo je bila omaj omiljena-najomiljenija Uvek bih trčala do tv-a i pevala "hujarice pekabe", džabe su me moji ispravljali da su uljarice, ne, to su hujarice i tačka
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:14:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Inače neko pomenu Stiva Haningtona :"Mače ideš kod kluza?" Malo je off al mislim da će vam se dopasti, evo ga Stiv u muzičkom izdanju: STEVE HANNINGTON
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:16:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Lilly RR Ma ja plačem kada pustim bilo koju od ovih, toliko o mom plakanju i mom imenu (Suzana)
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:18:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Malopre sam u jednoj temi spomenula reklamu za Double Bouble žvake, gde su žvake skakutale i pevale.... Našlaaaaa Dubble bubble
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:20:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Malopre sam u jednoj temi spomenula reklamu za Double Bouble žvake, gde su žvake skakutale i pevale.... Našlaaaaa Dubble bubble Moj brat si ja mo skakali po krevetu i imitirali ove žvake, pavajući naravno
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:23:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Reklama za Kraš express: http://www.youtube.com/watch?v=-AMQyY6kMG4 Evo ga Kraš express:) Našla još jedan: KLIK
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:27:59
|
|
|
|
Jeca*
|
a da li se secate OVE ?
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:29:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* a da li se secate OVE ? Sećamo se, stavila sam je, imaš je malo ranije na temi, sada je baš Lillika spominjala:)
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:31:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni prvi pao na pamet Lee cooper Vidim već ste stavile... Ua, ua cmok cmok cmok
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:33:52
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* a da li se secate OVE ? Sećamo imenjakinjo generacijo
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:34:12
|
|
|
|
Jeca*
|
aaa tek sad vidim..izvinjavam se
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:37:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Našla sam jednu za VOŽD, ali bila je još jedna, Vožd je stigao ali ne mogu da je nađem.
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:38:06
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* a da li se secate OVE ? Ja ovo stalno pevam Vanji. evo sta nas je u stvari spajalo u Jugoslaviju-radenska
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:46:24
|
|
|
|
dunja RR
|
BANINI
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 2.12.2011 18:48:54
|
|
|
|
Lilly*
|
Aaaa, sada ste me zarazile EVO još jedne
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?