Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 15:00:00
|
|
|
|
lanajelena
|
ja se secam samo cipiripi reklame
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 15:24:23
|
|
|
|
buhla
|
za pastetu Al sam gladan, al sam gladan..mmm..njam njam njam... Bakin kolac
< Poruku je uredio buhla -- 29.5.2010 15:26:10 >
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 15:25:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: buhla za pastemu Al sam gladan, al sam gladan..mmm..njam njam njam... sećam se
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 15:27:30
|
|
|
|
buhla
|
PLAZMA EVA
< Poruku je uredio buhla -- 29.5.2010 15:28:52 >
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 15:49:45
|
|
|
|
eni26
|
Stojis pravo?Bravo,bravo ..
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 15:50:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Stojis pravo?Bravo,bravo .. poznato mi skroz , za šta je ovo bila reklama beše?
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 15:51:59
|
|
|
|
eni26
|
Neki profesor fizickog uci decu da stoje pravo..Al sad ne znam da li su reklamirali nesto kao kosmodisk ili su nosili majice koje "ispravljaju" !
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 15:53:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja Lee cooper, AAAAAAAAAA.... http://www.youtube.com/watch?v=x1Ans-YcDjo Ovo mi je prvo palo na pamet kada sam pročitala naziv teme. A drugo ono: šššššššš šipons!
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 15:56:34
|
|
|
|
dunja RR
|
sećam se i one reklame Pirosi....kada se neki tip(inače moj komšija) polu go, u farmerkama penje uz neku liticu.....reklama za Pirosi farmerke....
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 17:56:16
|
|
|
|
micketta
|
a seca li se neko 'mace, ides do kluza?' ne mogu da je nadjem na youtubetu
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 18:53:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: micketta a seca li se neko 'mace, ides do kluza?' ne mogu da je nadjem na youtubetu dobra, dobra
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 18:56:14
|
|
|
|
dunja RR
|
JUGODRVO,UGODRVO,GODRVO,ODRVO,DRVO,RVO,VO,Oooo
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 29.5.2010 18:57:28
|
|
|
|
viking
|
O, kako da ne! MIslim da se onaj crnac zove Stiv Harington IZVORNA PORUKA: micketta a seca li se neko 'mace, ides do kluza?' ne mogu da je nadjem na youtubetu
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 30.5.2010 1:36:14
|
|
|
|
Mishica 77
|
A "Podvučeno žuto" za Marles? Ili "Ua, ua, cmok, cmok, cmok" za Lee Cooper?
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 30.5.2010 1:40:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 A "Podvučeno žuto" za Marles? Ili "Ua, ua, cmok, cmok, cmok" za Lee Cooper? Lee cooper mi tako budi nostalgiju, stavila sam je i ja negde gore
|
|
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 30.5.2010 1:40:04
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: buhla Bakin kolac Ovu i dan danas znam celu napamet
|
|
RE: Reklame iz perioda vašeg detinjstva koje ... 30.5.2010 1:45:27
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: dunja Lee cooper mi tako budi nostalgiju, stavila sam je i ja negde gore A, da. Nisam videla. Ovo predhodi Buhlicinom postu: "Njambo, Njupko, Njambina.. Sjajne su paštete... njam, njam kvalitete... "
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
naj z. imepisuljicaAdrijana (
15%)
Sofija (
36%)
Sara (
48%)
Ukupan broj glasova: 176Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!