Peeedja -> RE: Kondilomi (polne bradavice) (23.1.2010 0:25:57)
|
Interesantno da nema ni jednog muskarca na temu kondiloma, a to valjda potvrdjuje cinjenicu da se decaci 3 puta teze zaraze, i da uglavno budu zli vuci koji bolest prenose Crvenkapicama...no, tu je i jedan izuzetak koji potvrdjuje pravilo... iako sam totalno neodgovoran i nesavestan gradjanin koji mrzi strumf-gumice, mogu sa ponosom da kazem da nikad nisam imao ni jednu polno prenosivu bolest-do sada...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] a onda je dosla ta nezaboravna noc sa devojkom koju jedna da sam poznavao, i koja je do izvesnog momenta insistirala da stavimo kondom na zadnjem sedistu moga auta, ali je onda odustala...istostavilo se da je imala kondilome i da se izlecila, barem je tako mislila dok ja nisam, pre par nedelja, primetio neke promene na mom Dzonsonu( kako rece jedan sporedni lik u filmu Big Lebowski)...isao sam prvo kod moje lekarke opste prakse koja me je poslala na spermogram, a onda, posto je to bilo ok, danas sam otisao kod dermatovenerologa, u jednoj privatnoj ordinaciji u Zrenjaninu...umesto ocekivanog razgovora u kojem bi me cika doca zasuo svi mogucim informacijama koje se ticu ove bolesti, od njene istorije, do najnovijih dostignuca specijalnih americkih anti-kondilomskih jedinica, imao sam srecu da naletim na lika koji izgleda ne zna bas najbolje srpski, i koji je samo odgovarao na moja pitanja, a posto ja o ovoj bolesti nisam znao skoro nista, nisam znao ni sta tacno da ga pitam, pa je nas razgovor izledao kao pokusaji da se sporazumeju gluvi i nemi, koji uzgred imaju IQ oko 72...prepisao mi je krioterapiju 3 nedelje po 2 puta, cena pregleda i prve mini-terapije je bila 2.500, a svaka naredna ce biti oko 500...kad se tu dodaju i troskovi na put, posto nisam iz Zrenjanina, to postseksualno iskustvo ce me izaci skuplje nego da sam iznajmio Madonu na par sati...nastavak price o zloj Crvenkapi i jadnom, kondilomima izmucenom Vuku, sledi...
|
|
|
|