*Alexx* -> RE: Kondilomi (polne bradavice) (8.1.2010 8:56:31)
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Draga, kod mene su bili mali, kažem 3 komada , sitni ali sam ih napipala i videla (stavljala sam ogledalo dole da vidim [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/ribica.gif[/image]..) kako to da ih nisi napipala?.... jesi imala anesteziju dobru? ..ja bukvalno ništa nisam osetila, krknula mi anesteziju.... Radila sam pvt u Fruškogorskoj u Novom Sadu. Ja sad vidim da ste sve imale baš vidljive kondilome, koji su mogli da se napipaju - moji kondilomi su mogli da se vide tek kad me je pregledala onim aparatom za uvećanje (ne baratam sa nazivima instrumentima) - izgledalo je kao kad se naježi koža (taj aparat je povezan sa tv-om, pa sam mogla da vidim). Otuda i moja velika površina - dakle, nisu bile diskretne bradavice, već kontinuirane [sm=smiley36.gif]. A anesteziju mi nije dala, prskala je nekim anestetikom u spreju... Možda ima više podvrsta kondiloma? Kažem, ja sam mislila da imam kandidu, pošto sam tada baš kuburila sa njom, ma ništa nisam opipavala pod prstima. Sad se već ponavljam, hm...
|
|
|
|