Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 22.10.2017 10:37:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
, gde kupujete benkice, bodice, zekice? Da osvezimo malo temu. Sta vam je najprakticnije ?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 22.10.2017 11:53:42
|
|
|
|
isidora88
|
C&a, H&m, primark, tesco, carters. Uglavnom online sve uzimam.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 22.10.2017 12:00:59
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 C&a, H&m, primark, tesco, carters. Uglavnom online sve uzimam. Isto. Benkice ne koristim, zeznula se za Unu uzela nekoliko, nikada obucene.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 22.10.2017 12:10:40
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Benkicu sam imala jednu i to dobijenu na poklom.Nismo je koristili. Prosledjena je dalje. Bodice i zeke obozavam. Uzimam uglavnom premk "grane". Hm,C&a-kod nas Benneton,GF,Next,Carters,George,Primark.. Pratim snizenja svakako pa tako i obnavljamo zalihe. Domace bodice sam probala i nisam zadovolja jer se rastrockaju i odvaljuju se drikeri.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 22.10.2017 15:35:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Masnice, pretpostavljam da koristis bodice koji se kopcaju napred ili sa strane? Ne mogu to da nadjem da kupim. NAmom, Isi, gde porucujete tacno? Ako je fb strana , posaljite mi kako se zove, treba mi provereno.
< Poruku je uredio Mala Elena -- 22.10.2017 15:36:57 >
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 22.10.2017 16:24:41
|
|
|
|
degu
|
Ja narucujem online FF, George, lep pamuk
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 22.10.2017 16:26:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Degu, zene gde tacno narucujete?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 22.10.2017 18:03:08
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sama narucujem :) Vecina ima dostavu za Srbiju. Ne isplati mi se preko stranica jer se ugradjuju 100% u cenu. Nesto mi i suprug donese kada ide poslovno. Naravno,ako nekome bude nesto trebalo neka slobodno javi.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.11.2017 14:45:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Cekamo i drugu devojcicu pa ce vecinu naslediti od seke, li sve je tako ocuvamo gotovo novo 😊
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.11.2017 23:30:03
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
To je stvarno super. Mnogo je lakse imati makar deo stvari.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.11.2017 23:32:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, bas to, bukvalno ne najvecibdeo stvari skroz ocuvan, ionako bih ih poklonila nekome sigurno, ovako ce ih jos jedna seka dokrajciti 😊 A znaci to i finansijski 🤣
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 16.11.2017 14:28:48
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi smo kasno skontali za ostavljanje male odece. Delila sakom i kapom dok nisam ukopcala da meni niko nista nije dao,a svi ti ljudi kojima sam ja dala vec imaju decu. Tu sam presekla i od tada ostaljam. S tim sto vise volim nepoznatim osobama od tada da poklonim jer ne ostavljam bas sve. One kinske vakum kese su fantazija.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 16.11.2017 14:53:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste mi smo bas dosta stvari uspeli da spakujemo u te vaakum kese i da nam zauzme malo mesta njihovo odlaganje... Pksebno te decije male stvarcice, u dve te velike kese moze sve da stane sa sve skafanderom i tim nekim zimskim ,,glomaznijim" stvarima
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 16.11.2017 21:16:19
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Da,jakne i skafanderi su smetnja. Da ne pricam o obuci. Svakako deciji butik Aleksandra je ok sa cenama i izborom odece. Bodici su im odlicni. Da se vratim na temu
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.12.2017 23:20:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
HM ima dobar organski pamuk.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.12.2017 23:32:31
|
|
|
|
isidora88
|
Me saljem ti u pp preko koga ja kupujem
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2018 12:33:05
|
|
|
|
Dora89
|
Naša odeća je ili nošena stalno, pa potpuno urnisana (nošene stvari), ili nošena jednom, pa skroz očuvana (stvari za svečanosti). Izgleda de će neko dete uvek biti moderno.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2018 12:36:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Takko je kod svih. Ove neke haljinice nose i u kuci kada se igraju princeza.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 30.3.2018 10:40:53
|
|
|
|
Dragce86
|
Evo meni je jutros stigao paketic od zenice iz Pirota - Bebi garderoba na fb, 2 bodica 62 i 5 portikli sa sve postarinom 1 300 din..odlicna cena, po bodicu 450din ;)
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 30.3.2018 10:45:49
|
|
|
|
Bunnyca
|
Ja sam uzela u C&A bodice preko one knjizice iz DM, sto dobijate kada se porodite.Knjizica je od 6-12 meseci.Uyela sam 5 bodija koji su 999 dinara, sa knjizicom 50%popusta, dakle 499 dinara, za 5 bodica.To je super.Ko ima nek iskoristi
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2019 19:10:13
|
|
|
|
Sanidej
|
Bodici iz c&a su odlicni, benkice sam kupovala u Aksi.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 8.4.2019 20:32:32
|
|
|
|
nata11
|
Koliko zeka vel 56 je dovoljno?
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 8.4.2019 20:37:03
|
|
|
|
milicicak
|
Nato,kad ti je termin? Ako je neko leto, nece ti ni trebati... Ne znam, ja bih uzela maksimum dve pa dokupila kad se beba rodi.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 8.4.2019 20:50:52
|
|
|
|
nata11
|
Da leto. OK hvala, 2 i imam.
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 8.4.2019 20:58:03
|
|
|
|
Maraj
|
Nato moja S je rodjena u julu . Celo leto samo u bodicu kratkih rukava. Nekad sam joj samo nocu oblacila zeku , al mislim da je ro bilo u septembru. Ne pre Al svakako imaj sto mili kaze2-3 kom. Leto je. Brzo se ves susi kad operes a i lako ces dokupiti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?