snješka -> RE: Vicevi za dobar dan (10.9.2011 13:37:39)
|
Došla nevestina majka u ćerkinu novu kuću da vidi gde joj dete živi. Nakon dužeg razgledanja obraća se priji:-"Lepo se udala moja ćerka. Blizu joj je crkva, pa može i sa prozora da sluša misu." Tek će prija na to:"Da, da, a koliko joj je dug jezik, može sa balkona i da se pričesti!" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ulazi Mujo u kafanu i vikne na sav glas:"Ljudi, dobio sam tri sina! Dok je moja žena bila trudna, čitala je "Tri musketara!" Na to se oglasi Haso:"Odo'' ja kući, moja žena čita "Alibabu i 40 razbojnika" -------------------------------------------------------------------------------------------- Dune vetar i oduva policajcu kapu. On potrči, dohvati je, krene da je stavlja na glavu i kaže: -Nabijem te na k...c ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- zena: hajde da zamenis plocice u kuhinji, vreme im je muz: sta sam ti ja,keramicar? i ode sutradan,zena: hajde da zamenimo kazance,puklo je muz: sta sam ti ja,vodoinstalater?? mani me dan kasnije,zena: hajde da okrecis hodnik,molim te ... muz: ma sta sam ti ja,moler? sledeceg dana,sve sredjeno,kazance,hodnik,plocice muz: ko je sve ovo zavrsio? zena: pa komsija muz:sta je trazio zauzvrat? zena: ili da mu napravim kolace il da se kresnemo. muz:i? napravila si mu kolace? zena: sta sam ti ja,poslasticar? ------------------------------------------------------------------------------- Žena se žalila doktoru da joj opadaju stidne dlačice. Koliko često imate seks -upita doktor. Dva,tri puta dnevno,a i noću toliko odgovori žena. Pa gospođo, ni na auto putu ne raste trava odgovori doktor.... ------------------------------------------------------------------------------ Dve bakice set_aju plazom i vide tipa zatrpanog u pesku samo mu ona stvar viri iz peska. E bas nema pravde!-rece prva - A zasto? pita druga. - Kad sam imala 20 to me je zanimalo, - Sa 30 sam uzivala u tome, - Sa 40 sam trazila al nisam uvek dobijala, - Sa 50 sam placala da dobijem, - Sa 60 sam molila Boga da mi neko da, - Sa 70 sam vec zaboravila da to postoji, A danas ova stvar raste u pesku, a ja ne mogu ni cucnuti ...
|
|
|
|