RE: Vicevi za dobar dan (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu >> Zabava

Poruka

sneza24 -> RE: Vicevi za dobar dan (24.4.2011 0:23:32)

Čuo Perica od školskog druga da svi odrasli imaju tajne, a najbolji način da se od njih izvuče novac jeste da se kaže: "Znam pravu istinu", čak i kad nije tako. Naravno, Perica odluči da odmah isproba taj recept kod kuće, i obrati se mami: Znam pravu istinu. Ona mu odmah da 500 dinara i kaže: Ni reči o ovome tvom ocu! Zadovoljan lakom zaradom, Perica dočeka oca ispred kuće i ponovi: Znam pravu istinu. Otac brzo izvadi 1.000, uz uslov - samo ni reči o ovome mami. Ohrabren, Perica pokuša isti plan i s baštovanom. Kad baštovan padne na kolena, širom raširi ruke i reče: Sine! Pa zagrli tatu!

choopa choops -> RE: Vicevi za dobar dan (24.4.2011 0:29:01)

IZVORNA PORUKA: sneza24

Čuo Perica od školskog druga da svi odrasli imaju tajne, a najbolji način da se od njih izvuče novac jeste da se kaže: "Znam pravu istinu", čak i kad nije tako. Naravno, Perica odluči da odmah isproba taj recept kod kuće, i obrati se mami: Znam pravu istinu. Ona mu odmah da 500 dinara i kaže: Ni reči o ovome tvom ocu! Zadovoljan lakom zaradom, Perica dočeka oca ispred kuće i ponovi: Znam pravu istinu. Otac brzo izvadi 1.000, uz uslov - samo ni reči o ovome mami. Ohrabren, Perica pokuša isti plan i s baštovanom. Kad baštovan padne na kolena, širom raširi ruke i reče: Sine! Pa zagrli tatu!

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

MarijaBg -> RE: Vicevi za dobar dan (24.4.2011 21:59:03)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sneza24 -> RE: Vicevi za dobar dan (24.4.2011 22:47:18)

uhvatio makedonac zlatnu ribicu. nakon kratkog ubedjivanja oko zelje, odluci makedonac pustiti ribicu kako bi mu ispunila zellju. pozeleo makedonac da pisa viski, proba pisat' i stvarno viski. brze bolje on kuci i s' vrata vice zeni " zeno donesi casu punu leda". ona sa cudjenjem nosi casu i pita o cemu se radi? objasnio makedonac sta je bilo s' ribicom, a zena jos zbunjena trci u kuhinju po drugu casu i vice muzu da i njoj natoci. makedonac ce na to NEKA ZENO PUSTI CASU TI CES IZ FLASE

sneza24 -> RE: Vicevi za dobar dan (25.4.2011 14:36:56)

Kupio čovek novog BMW-a pa rešio da ga malo provoza. Izađe on tako u grad i stane na semaforu, kad ono BUM. Okrene se on i vidi fiću. Pogleda svoj auto i vidi slomljena stop svetla, spojler, branik iskrivljen. Krene on ljutito prema vozaču fiće. Uhvati ga za kragnu, kad on zavapi: - Nemoj bre, prijatelju. Pogledaj šta voziš, a ja nemam para. Smiluj se! Ovaj se smiluje i pusti ga. Staje malo kasnije na drugom semaforu i opet BUM. Okrene se i ne može da veruje, opet isti fića! Krene on sada sa željom da ubije onog drugog, ali ovaj opet zakuka: - Nemoj brate, molim te, imam ženu i troje dece. Ovaj se opet smiluje i pusti ga. Krene i opet, na trećem semaforu, BUM. Okrene se vozač BMW-a, a onaj otpozadi iz fiće mu maše: - Idi, idi, ja sam!

Olga75 -> RE: Vicevi za dobar dan (25.4.2011 14:41:56)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Vučko.ba. -> RE: Vicevi za dobar dan (26.4.2011 10:33:46)

Uciteljica zadala temu za pismeni zadatak koja glasi ''Da sam direktor''
svi pisu osim Perice.
Pita ga uciteljica:
- ''Zasto ne pises Perice?''
Perica odgovara:
- ''Čekam sekretaricu!'

Vučko.ba. -> RE: Vicevi za dobar dan (26.4.2011 10:34:36)

Prica Suljo Muji:
'Ufatio sam Fatu kako se j..e sa Kinezom i crncem'
'I sta si uradio?' Pita Mujo
'Slikao sam ih, poslao u Benetton, pa cemo vidjeti'

Ana RR -> RE: Vicevi za dobar dan (26.4.2011 10:34:39)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Vučko.ba. -> RE: Vicevi za dobar dan (26.4.2011 10:36:26)

Kaže Mujo Fati: Izje** me Inter za 100 eura!I mene Milan! - na to će Fata. Matere ti?! Daj da vidim listić? - kaže Mujo,  Nije ostavio nikakav listić - veli Fata.

Dada81 -> RE: Vicevi za dobar dan (26.4.2011 10:37:42)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Zna se gde je Vučko ,svaka čaast [sm=bravo.gif] ,ja ih zaboravljam ,redovno

Anoniman -> RE: Vicevi za dobar dan (26.4.2011 10:43:55)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Vučko.ba. -> RE: Vicevi za dobar dan (27.4.2011 16:02:07)

dolazi deda u apoteku i veli:

- dajte mi viagru 

apotekarka uze merdevine i popenje se, da može dohvatiti tablete sa visoke police.

deda podviri pod suknju pa reče:

- ipak neću tablete, nije do mene, do babe je

Dada81 -> RE: Vicevi za dobar dan (27.4.2011 16:03:53)

Jadna baba [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sneza24 -> RE: Vicevi za dobar dan (27.4.2011 16:54:52)

svadjaju se 3 mala cigana cija je otac veci cigan 1:moj tata se danas posjekao na noz isla mu je crna krv 2:moj tata je slomio ruku i videla mu se crna kost 3:moj tata je prije 8 dana prdnuo jos se u sobi nista ne vidi

Dada81 -> RE: Vicevi za dobar dan (27.4.2011 16:57:09)

hahhahahahha ,dođoh kad vidim da si ti pisala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Svaka čast ,ovo sve novi.

jelenadunja -> RE: Vicevi za dobar dan (27.4.2011 16:59:12)

Kupila ciganka stan,i konacno su dosli do kupatila.Posalje malog cigu na kupanje,i krene on..prodje pola sata,pita on :mama mama da trljam jos?Trljaj sine.Proslo jos pola sata pita on isto:da trljam jos?DA DA TRLJAJ......prodje par sati,dere se ciga,da trljam jos>ma trljaj bre .........ej mama evo je ona majca od prosle godine! [sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: Vicevi za dobar dan (27.4.2011 17:00:36)

A,joooj [sm=smiley36.gif]

eni26 -> RE: Vicevi za dobar dan (28.4.2011 22:22:17)

Upada disleksičar u banku i viče:
- Zrak u ruke, pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!!

eni26 -> RE: Vicevi za dobar dan (28.4.2011 22:24:30)

Prije vjenčanja:
On: Yesss! To! Konačno sam dočekao!
Ona: Hoćeš, da idem?
On: NE! Nisam niti pomislio na to!
Ona: Voliš me?
On: Naravno!
Ona: Jesi li me kad prevario?
On: Ne! Zašto uopće pitaš?
Ona: Želiš li me poljubiti?
On: I te kako!
Ona: Želiš li me udariti?
On: Nema šanse! Nisam ja takav čovjek!
Ona: Mogu li ti vjerovati?
A što se zbilo nakon vjenčanja, pročitaj tekst odozdo prema gore!

eni26 -> RE: Vicevi za dobar dan (28.4.2011 22:25:12)

Vrati se žena s lječničkog pregleda gdje su joj rekli da će živjeti još samo 12 sati, pa kaže mužu da bi voljela da se za poslednji put ljube divlje i strasno, čitavu noć, a muž odgovara:
- Lako je tebi pričat', ti se sutra ne dižeš ...
[sm=jezicek.gif]

eni26 -> RE: Vicevi za dobar dan (28.4.2011 22:29:43)

OVAKO SE KAZE U SVIJETU [OVAKO SE KAZE U BOSNI]

Dragi kolega dugo se nismo vidjeli [Dje si pi*da ti materina]
Izvini ali malo sam te duze cekao [Dje si, je*ote]
Gospodin je veoma obrazovan [On je peder]
Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora [Je*em te corava]
Mora da se salite [Se*es]
Ne, nikako niste u pravu [Pusi ku*ac]
Informacija koju imate ne odgovara cinjenicnom stanju [Jedes go*na]
Vasa sekretarica je veoma simpaticna [Jel, je*es ti to?]
Prijatno [Disi malo]
Koju funkciju gospodin ima u firmi [Koji je on ku*ac]
Smatram da njegovo misljenje ne treba uvaziti [Ko njega je*e]
Ovaj projekat je lako ostvarljiv [To je pi*kin dim]
Ovo je nemoguce [Moze al’ u kur*u]
Taj zakon ne treba uvazavati [Je*o zakon]
Najzad [Fala kur*u]
Hvala [***Izraz koji ne postoji][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

AndreaK -> RE: Vicevi za dobar dan (28.4.2011 22:29:56)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Dobar je!

AndreaK -> RE: Vicevi za dobar dan (28.4.2011 22:34:45)

Mladi bracni par odlucio da se venca.Ali dodje do ogromne nesrece i oboje poginu pred vencanje.
I sad oni su u raju i pitaju svetog petra da li bi mogli nekako da se vencaju,posto bi i im to mnogo znacilo,jer se mnogo vole. Sv. petar kaze da se niko do sad nije vencavao u raju (prim.pis. pa ni nebi bio raj onda ) ali ako su sigurni da to zele neka odu kod Boga.Odu oni kod njega,i ispricaju mu svoju pricu,ali kaze bog da sacekaju nekih 5 godina,i tek onda da mu se jave.

I prodje 5 god,oni ponovo kod boga,ali rece bog,cekajte jos 5 godina bice sve gotovo.

Evo i njihove 10 godine u raju,odose kod boga,i on kaze moze! Bice vencanja,ja castim sve!

I eto zivese oni nekih godinu dana,ali pocese svadje i ne mogu vise da se podnose,i odose do boga da mu kazu da zele razvod.i rece im bog : Trebalo mi je 10 godina da nadjem popa u raju...

Sta mislite koliko ce mi trebati da nadjem advokata! [sm=smiley1.gif]

nencydrew -> RE: Vicevi za dobar dan (28.4.2011 22:39:11)

IZVORNA PORUKA: eni26

OVAKO SE KAZE U SVIJETU [OVAKO SE KAZE U BOSNI]

Dragi kolega dugo se nismo vidjeli [Dje si pi*da ti materina]
Izvini ali malo sam te duze cekao [Dje si, je*ote]
Gospodin je veoma obrazovan [On je peder]
Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora [Je*em te corava]
Mora da se salite [Se*es]
Ne, nikako niste u pravu [Pusi ku*ac]
Informacija koju imate ne odgovara cinjenicnom stanju [Jedes go*na]
Vasa sekretarica je veoma simpaticna [Jel, je*es ti to?]
Prijatno [Disi malo]
Koju funkciju gospodin ima u firmi [Koji je on ku*ac]
Smatram da njegovo misljenje ne treba uvaziti [Ko njega je*e]
Ovaj projekat je lako ostvarljiv [To je pi*kin dim]
Ovo je nemoguce [Moze al’ u kur*u]
Taj zakon ne treba uvazavati [Je*o zakon]
Najzad [Fala kur*u]
Hvala [***Izraz koji ne postoji][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

hahaha.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>