BiBi81
|
Hvali se Englez kako je ženi za rođendan kupio Porše i da ide od 0 do 100 za 7 sekundi. Francuz kaže: • A ja sam svojoj kupio Ferrari i za 5 sekundi ide od 0 do 100. Bosanac sluša pa reče: • Ja sam svojoj Fati kupio poklon, i za 1 sekundu ide od 0 do 100. Englez i Francuz će uglas: • Nemoguće, pričaš gluposti, to ne postoji... a šta si joj to kupio?! • Vagu! OGLAS : Izgubljen je crni doberman - ako ga neko vidi, neka bježi !!! Čuvao seljak ovce na Staroj planini. Naiđe lik u odelu sa kravatom i laptopom. Spaja žice i u nebo gleda: "Je li, stari, da mi daš jednu ovcu ako pogodim koliko imaš ovaca", pita seljaka lik u odelu. "I to da vidim", odvrati seljak. On prespoji GPRS, spusti sliku sa satelita i kaže: "Imaš devedeset šest ovaca!" "Pogodio si, nosi", kaže seljak. Zametne guzonja jagnje, a seljak će njemu: "A ako ja pogodim iz koje si stranke, da vratiš jagnje". "Hoću", veli guzonja. "G17 plus", ko iz topa će seljak. "Dobro, đede, a kako pogodi?" "Kao prvo, došao si, a niko te nije zvao. Kao drugo, ništa te nisam razumeo. A kao treće, ovo nije ovca što si je uzeo, nego šarplaninac!" Каже Соса Лали: * Идем ја код комшинице на пет минута, а ти промешај ручак на свако пола сата. Ulazi pijanac u autobus i sjeda do fratra. Njegova kosulja je izguzvana, po vratu mu je razmazan crveni ruz, i iz potrganog dzepa mu viri poluprazna flasa konjaka. Covjek polagano vadi novine i pocinje ih citati. Poslije nekoliko minuta okrece se prema fratru i upita ga: - Oce, da li mozda znate sto izaziva artritis? - Sine moj, artritis je posljedica neurednog zivota, provodjenja vremena sa zenama lakog morala, previse alkohola, i nesuglasica sa prijateljima i obitelji, odgovara fratar. - Da ne povjerujes - promumlja pijanac, lagano se vracajuci svojim novinama. Osjecajuci se pomalo krivim sto je rekao, fratar se okrenu prema pijancu i rece: - Oprostite ako sam bio malko arogantan. Koliko dugo vec imate artritis? - Nemam ga ja - odgovara pijanac, - ali bas sad citam da ga Papa ima...
|