jelenadunja
|
Radila sam sa sadasnjom vencanom kumom 4 godine u istoj firmi,i zaista smo bile nerazdvojne,mada kad god bi se neka tem pokrenula,uvek je bila samo ,,ona i njen dragi,ali dobro.Saslusala bi ona mene uvek,s tim da uvek ubaci neku svoju... .Nakon mog odlaska iz firme,sve manje i manje smo se cule,poneki sms i to je sve.Kada sam resila da je pitam da mi kumuje,bila je ,pa malo je reci odusevljena,presrecna .Zaista,na vencanju je bilo prelepo,i nakon par dana sam se porodila.Poslala je samo poruku,kumo cetitam i to nakon par dana.Ok iskulirala sam jer sam bila u ludilu.Zvala me je nakon mesec dana i svaki put obecala kako ce doci,samo da se skrasi( ne znam samo s cim,jer nema dece,nije udata,u vezi je sa ozenjenim covekom,zivi sama i radi,to je sve)Nakon 4 meseca od mog porodjaja,i od vencanja,resila je da dodje da vidi bebu.Ta poseta trajala je nekih sat vremena.Posle toga nismo se cule uopste 2 meseca,jer kad god bih joj ja poslala sms,ona bi me nazvala i pricala bi samo o tom njenom i njihovim problemima,i ni jednom me ne bi pitala kako sam,i kako mi je beba.Kad je moj beba napunila 6 meseci preselili smo se u nas stan,e tad sam joj to i javila,ali stalno je imala neke glupe izgovore,ali najvise onaj,,jao pa nikako da nadjem vremena za tebe,,.Pa videcemo se ovih dana..........da ne duzim bas puno,moja beba za koji dan puni 10 meseci,a ja sam kumu za taj period videla samo jednom???uzas,mnogo je volim,a zivi od mene -pa kolima 10 minuta,a cak ni jednom nije rekla da ja dodjem kod nje .Zvala me je nedavno,rekla da ce doci,ali ipak nije.Opet je imala previse glup izgovor.Posle onolikog radovanja s njene strane sto ce mi kumovati,i druzenja 4 godine,resila sam da je vise uopste ne zovem,i ne odgovaram na njene pozive i poruke.Mozda gresim,ali tesko mi je
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|