Nena81
|
Bebi lepo od tebe sto si se povukla kako svojoj drugarici ne bi pravila probleme u braku. Kolko sam skontala, tvoj bivsi je sa njenim m u nekom poslu, jos ako mu je tvoj bivsi neki sef/direktor, eto razloga sto on ne bi da se vi vise druzite.Malo je to glupo, ali se verovatno boji da ce posao da trpi. Zasto ne bi ostala u kontaktu sa njom, Fb, msn....posalji poruku, napravi prvi korak. Evo moje price pa ces mozda dobiti podstrek. Sa Draganom i Biljanom sam se druzila 4 god, srednju skolu celu. Zajedno izlazile, ludovale, najbolje smo bile, sve tajne delile...Njih dve upisu Tehnicki u ZR ja ostanem u Bgu na Visoj. I polako se kontakt gubio. Za Draganu sam bila mnogo vise vezana, nekako smo bile bliskije, i kako je vreme prolazilo meni je sve teze padalo sto se kontakt skroz izgubio. Odem kod mojih sa deckom da se dogovorimo oko svadbe, popodne u gradu set_amo, ja vidim D sestru, ispricamo se i ona mi da njen mob, obavezno da joj se javim ...ona udata zivi u drugom gradu. Vracam se u Bg, ali nesto nemam harbrosti da je pozovem, prosto nisam znala sta da joj kazem posle 4god...iskreno plasila sam se da mi ne spusti slusalicu, nema razloga, svadja nije bilo al opet...i tako su dani prolazili. Posle par meseci pravimo svadbu u mom rodnom gradu, izlazim iz crkve i opet Draganina sestra, a mene dusa boli sto mi ona nije na svadbi. Ja sam nju nocima sanjala kako smo se slucajno srele,pale jedna drugoj u zagrljaj, kako se obradovala sto me videla...svako jutro posle takvog sna ja sam se budila u suzama, srce mi se cepalo kolko ja nju volim i sto nismo u kontaktu. I jedne subote jutro posle takvog sna ja uzmem mob otkucam poruku, sa nadom da jos uvek koristi taj br. Posle 20min zove ona i grca u suzama...nemoze da veruje posle toliko vremena, bas joj drago, veruj da smo se jedva ispricale kolko smo se isplakale. Evo i sad kucam i placem kad se set_im tog jutra,i moje srece kad sam je cula. E sad najzanimljiviji deo tek sledi, nasi muzevi se isto zovu i prezivaju, isto god istog meseca rodjeni sa razlikom od 15 dana. Ja sam svog sina krstila na njen rodjendan. Ona se porodila na moj, rodila cerku. Previse slucajnosti ????
< Poruku je uredio Nena81 -- 27.5.2010 11:05:29 >