Anoniman -> RE: Alergija na sunce, vrucinu (19.6.2010 17:46:01)
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Kod mene se proteklih 4-5 godina redovno pojavljuje alergija na jako sunce - ali samo kada malo više vremena provedem na suncu. To obično bude na moru, ili evo sad u Banji. Pojavi se kao koprivnjača, po stopalima, vrhovima ušiju, kolenima, laktovima. I svrbi. Kako se vratim u Beograd, tako se alergija povuče (valjda od manjeg izlaganja suncu). Pretprošle godine sam bila kod lekara, da bi mi on rekao da pijem 2 kutije Pressinga pred more - što se meni baš i nije dopalo. Međutim, nisam dalje išla kod alergologa, jer sam posle zatrudnela, ionako se nisam izlagala suncu. Presing sam pila jesenas, jer sam se iz nekog nedokučivog razloga ceeela osula! Imala sam fleke u obliku diska, najviše na stomaku, ispod pazuha i oko prepona ... Ludilo, toliko me je svrbelo da nisam mogla da zaspim ...Dobila sam taj lek koji je navodno trebalo da umiri svrab i da se udrogiram valjda ali mi ništa nije pomogao.Jedna dnevno, pred spavanje. Odustala sam nakon 4. dana a osip se povukao nakon 6-7 nedelja ... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Ne znam zbog čega je došlo do te alergije jer se u tom periodu nisam izlagala suncu, to je sigurno.
|
|
|
|