Anoniman -> RE: Kakvi su danasnji Popovi (18.7.2011 15:41:44)
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: MaliMis Ako oni imaju mesecna primanja ja stavrno ne vidim razlog da se nesto tarifira. Ko hoce, a hoce svi, ostavice dobrovoljni prilog. Ako nemaju mesecna primanja nek naprave jedinstveni cenovnik, pa ko hoce uslugu platice. ko hoce uslugu , ako majka vidi da je novorodjence slabo i da nece preziveti moze da ga krsti obicnom vodom , ako je i sama krstena da dete ne umre kao nekrsteno mislim da crkva preteruje : da bi vam promrmljali ocenas calenzi bite , pa onda odokativno , da bi vas zavalili crvima i da trunete onako kako treba , ozaloscena rodbino , nemojte da vam ide na dusu , bacite toliko i toliko pa onda , vratite nam nasu imovinu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] koju prijatelji dragi , onu sto su vam ostareli , dementni ili inatni starci poklonili , bas milosrdno a oni su se davili u govnima polugladni i zedno ej , mi popovi moramo da guramo noseve u drzavnu politiku , da na s oslobodite poreza i blablabla inace bacicemo na vas ANATEMu kao sto je prepodobni , premudri , presveti vladika backi irinej ( namerno mala slova ) bacio na Turiju i kao sto je uspeo da otera Zmajeve decije igre od spomenika Zmaj Jovi u NS ma fuj bre JEdnom prilikom je u svim parohijama bilo sprovedeno vanredno skupljanje priloga za eparhiju. Razlog, vladiki su potrebna nova kola. Audi. Sitnica...
|
|
|
|