Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.10.2014 13:32:49
|
|
|
|
majared
|
To mi zvuci poznato. Legnem da uspavam dete i naravno zaspem i ja a ovaj moj me budi kao nesto da me pita a znam sta mu je na pameti. A meni dusa spava
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.10.2014 13:35:26
|
|
|
|
Bibilib
|
ooooooo to se i meni desava a to najvise mrzim ili kad me probudi kad ustane za posao....
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.10.2014 13:38:07
|
|
|
|
wivern
|
Kad mi dodje sa pitanjem "hocemo raditi nesto"..pa onda mi se vise nista ne radi
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.10.2014 14:30:42
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR i ne volim da vodim ljubav ako nisam prethodno istusirana i sredjena sve komplet i namazana,pa onda ne mogu ni da vodim ljubav. ni ja, tako da sam uvek spremna ... ponekad, kada vidim da se mm uzmuvao i tacno znam sta sledi, mislim da me mrzi, ali kada se priblizi i osetim da mi dise za vrat, vise mi nista nije mrsko ...
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.10.2014 14:43:18
|
|
|
|
doktorkakristal
|
U poslednje vreme moj muz ko priplodni bik, a ja nikad smorenija ko bespolno bice, slozim facu i kazem "imas 5 minuta"
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.10.2014 14:54:13
|
|
|
|
emicaa
|
E Kristal suze mi krenuše Ja nemam želju kad dodjem sa posla,umorna,samo čekam da idem pod tuš a on ko zapeta puška.
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.10.2014 15:15:38
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: majared To mi zvuci poznato. Legnem da uspavam dete i naravno zaspem i ja a ovaj moj me budi kao nesto da me pita a znam sta mu je na pameti. A meni dusa spava Ovako je i kod mene. I to obicno drezdi ispred kompa do 2 nocu, i onda legne i skonta da mu se ne spava, pa me budi. Dodje mi da mu onu stvar odsecem. Kad sam umorna nema sanse da vodim ljubav.
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 28.10.2014 7:47:27
|
|
|
|
majared
|
Ja ne odbijam. Posto retko nadjemo vremena za nas sad sam u fazonu daj sta das
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 28.10.2014 22:17:29
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR U poslednje vreme moj muz ko priplodni bik, a ja nikad smorenija ko bespolno bice, slozim facu i kazem "imas 5 minuta" Bas ste dobri doktorka...nasmejali ste me do suza...
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 28.10.2014 22:32:27
|
|
|
|
doktorkakristal
|
e drago mi je da vas razveselih
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 29.10.2014 7:49:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR U poslednje vreme moj muz ko priplodni bik, a ja nikad smorenija ko bespolno bice, slozim facu i kazem "imas 5 minuta" Ovo mi je nesto poznato Od kad radim stvarno sam uvece mrtva i nemam nesto puno volje
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 29.10.2014 7:52:29
|
|
|
|
lanajelena
|
Doktorka ...sve potpisujem
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 29.10.2014 8:10:31
|
|
|
|
majared
|
Sinoc sex bio u planu. Ja naravno zaspala uspavljujuci dete. Cula sam mm-a kad je usao u sobu ali i on je legao i u roku od 5 minuta zaspao. Racunam da mu se htelo probudio bi me
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 29.10.2014 13:22:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: branki RR i ne volim da vodim ljubav ako nisam prethodno istusirana i sredjena sve komplet i namazana,pa onda ne mogu ni da vodim ljubav. ni ja, tako da sam uvek spremna ... ponekad, kada vidim da se mm uzmuvao i tacno znam sta sledi, mislim da me mrzi, ali kada se priblizi i osetim da mi dise za vrat, vise mi nista nije mrsko ... ahaha isto ahahhaha,uvek moram da sam spremna ahahha, i najvise volim one iznenada, a ne kada znas sta te ocekuje
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 29.10.2014 13:26:53
|
|
|
|
lelaigor
|
Često nisam, ali uglavnom su nam apetiti jednaki. A u ovoj trudnoći smo radili to...hmmm, pa mogu komotno nabrojati na prstima obe ruke, a ja sam osmi mesec. A hoće mi se. Kad mi se neće, on skroz ima razumevanja.
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 25.11.2014 17:21:04
|
|
|
|
soni
|
Uf nekad mi se stvarno ne da...U poslednje vreme smo jako umorni..Posao do kasno, dete...Treba da nam bude odmor i opustanje, ali kad legnemo u krevet samo bi zakrkali
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.11.2014 5:02:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja sam uvek raspolozena. Cesto znam biti ja ta koja zaskoci njega Ponekad mi je teze ujutro ali brzo me prodje E sada, pitajte me kada stignu ove smizlice da li je tako
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.11.2014 8:21:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Pa ponekad jeste jer pored svih obaveza koje u toku dana imamo uveče nismo nizašta.A da ne govorim kada me naljuti i razbesni a očekuje da sve bude OK.Ne kažem mm ima razumevanja imam i ja za njega,ali me strašno nervira taj muški stav,bar kod većine muške populacije postoji,da žene treba da bude uvek raspoložena,prvo sve odradi po kući i padne sa nogu i na kraju kada padne u krevet a muškarac onda očekuje da bude voljen
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.12.2014 23:47:48
|
|
|
|
Maraj
|
Kada mi se spava - ne diraj me. Ja sam u tom fazonu. Ne volim kad sam psihicki spremna za san a on ne
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 7.3.2015 10:01:01
|
|
|
|
Plavusa34
|
da da da cesto,meni je sve drugo vaznije
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 11.3.2015 22:55:26
|
|
|
|
Andrea W
|
Desava se da nisam u stanju, a vidim da se ovaj moj napalio. Onda ponudim rucni rad i skoro svaki put upali. Pre nekih mesec i po dana je bila obrnuta situacija. Ja htela, a on kao umoran, ne moze posle posla, itd. Ja naivna poverujem. A posle dve nedelje mi rekao da nije hteo, jer se zarekao da ce apstinirati 20 dana bez svrsavanja , da bi video koliko ce sperme izbaciti posle toliko pauze. Ne mozete zamisliti na sta je to licilo!
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 11.3.2015 23:08:56
|
|
|
|
Bibilib
|
Veceras mi je mrsko
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 12.3.2015 7:44:37
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Andrea W Desava se da nisam u stanju, a vidim da se ovaj moj napalio. Onda ponudim rucni rad i skoro svaki put upali. Pre nekih mesec i po dana je bila obrnuta situacija. Ja htela, a on kao umoran, ne moze posle posla, itd. Ja naivna poverujem. A posle dve nedelje mi rekao da nije hteo, jer se zarekao da ce apstinirati 20 dana bez svrsavanja , da bi video koliko ce sperme izbaciti posle toliko pauze. Ne mozete zamisliti na sta je to licilo! Samo 20 dana?! Moj apstinira 2 meseca Cek bre, pa ocu li se ja onda utopiti nakon keksa I dalje ima dana kad mi je mrsko. Lepo kazem "Nije mi do keksa", okrenem se i legnem da spavam. A on nek se duri ljuti, nek mu porastu usi, rogovi, rep...apsolutno me bas briga.
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 12.3.2015 10:07:44
|
|
|
|
Andrea W
|
Pod apstinencijom podrazumevam da se uzdrzavao i od seksa i od masturbacije. Tako je izdrzao 20 dana, a onda me zamlio da mu pripomognem . Krajnji rezultat me je fascinirao! Bilo je sperme bar 5 puta vise nego inace. I bila je onako vodenasta, sve se slivalo sa mene. Da, definitivno ti preti opasnost od utapanja, posle tolike pauze
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 12.3.2015 13:29:02
|
|
|
|
majared
|
ahaha isto ahahhaha,uvek moram da sam spremna ahahha, i najvise volim one iznenada, a ne kada znas sta te ocekuje [/quote] Kod nas nema vise na brzaka. Sad su potrebne ozbiljne pripreme. A kada mi mm posle kaze - jos bi bolje bilo da smo mogli jedno sat, da da se mazimo i ljubimo, pa jos da smo sami kuci. Ma daaaaa, onda ne bi imao seks nikad
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: