Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 25.3.2009 20:28:16
|
|
|
|
Mikica2
|
Ja ne mogu ali bih rado! Mada ponekad i meni nije do toga ali to je rijetkost, ovaj moj me navikao jako cesto da radimo.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 25.3.2009 20:29:59
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 25.3.2009 21:07:01
|
|
|
|
bebać
|
Gagi razumijem te,i mene je zimus bio uhvatio taj period...što ti kažeš najsretnija bi bila da smo mogli biti sami nas dvoje par dana,bez stresa,obaveza,djeteta,telefona...ali brzo me i popustilo,sad sam opt u kondiciji ne daj se ženo mene inače sve smori zimi,i sve mi smeta,i sva budem pokondirena....baš ne volim zimu utiče mi na čitav život(pa i na sex,za nepovjerovati)
|
|
[Obrisana poruka] 25.3.2009 23:10:09
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 25.3.2009 23:14:40
|
|
|
|
eugenija
|
Ne sećam se da mi je ikada bilo mrsko.. Šta ću kad sam hedonista i maza... (Eugenija slaže ramenima u nedostatku adekvatnog smajlića)
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 25.3.2009 23:23:09
|
|
|
|
afrodita
|
Da, nekad mi je veoma mrsko Znate li onu izreku: U prvoj godini braka svako vece kada imas sex sa muzem stavi jedno zrno pasulja u teglu. Za sve naredne godine kada imas sex vadi zrno po zrno i neces isprazniti teglu koju si napunila u prvoj godini braka. Sta mislite? ima li istine
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 25.3.2009 23:24:04
|
|
|
|
eugenija
|
Zavisi kolika je tegla
|
|
[Obrisana poruka] 25.3.2009 23:24:44
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 25.3.2009 23:25:10
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 25.3.2009 23:42:54
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Zavisi kolika je tegla Ja sam izabrala onu za slatko. ostalo mi jos dva zrna a da sam izabrala onu za tursiju umrla bih sa njom
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 25.3.2009 23:43:49
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 26.3.2009 23:23:56
|
|
|
|
NadaR
|
Da stvarno dodje period kad mi se ne da,kad mi samo treba malo odmora i njeznosti
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 26.3.2009 23:29:43
|
|
|
|
Verus
|
potpisujem IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Da stvarno dodje period kad mi se ne da,kad mi samo treba malo odmora i njeznosti
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.3.2009 0:06:05
|
|
|
|
Jacaca
|
Nije bas tacno mi jedne godine punimo, druge ispraznimo, pa tako u krug ali naravno da mi ponekada nije do toga.
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.3.2009 18:35:36
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Da stvarno dodje period kad mi se ne da,kad mi samo treba malo odmora i njeznosti Takodje.
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 23.10.2013 13:35:08
|
|
|
|
Olga75
|
pa da , jeste mi nekad mrsko ovih dana mi je narocito mrsko
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 23.10.2013 13:43:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Naravno, ima dana kada mi je prosto mrsko. Htela bih ali mrzi me da se sređujem, tuširam, kad bi neko sve obavio mesto mene bilo bi super
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 23.10.2013 13:47:39
|
|
|
|
Olga75
|
Anaaa , ti se sredjujes kad sa muzem vodias ljubav ja samo kazem : ajd i pozuri
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 23.10.2013 13:54:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahahaha i moj bi voleo kad bi mu samo to rekla
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 26.10.2014 22:31:32
|
|
|
|
Kata90
|
U poslednje vreme da......
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.10.2014 10:32:20
|
|
|
|
mirkam
|
Tema ponovo zanimljiva posle tačno godinu dana.Ima nešto u ovom oktobru Da,imam i ja momente kad me baš mrzi.
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.10.2014 11:16:30
|
|
|
|
majared
|
Kod nas je vise problem nedostatak vremena za nas dvoje pa samim tim i sex odradjujemo na brzinu . Onda me zaista mrzi bilo sta da zapocinjem kada znam da ce biti gotovo pre nego sto pocne. Ili bude sexa pa se smorim ko vaska
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.10.2014 13:05:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jeste nekad u sitne sate, ali stvarno mi je tada jedino razumljivo da spavam ! Oci mi se slepe kao da sam ih lepkom mazala
|
|
|
|
RE: da li vam je nekad mrsko da vodite ljubav 27.10.2014 13:31:03
|
|
|
|
branki*
|
nekad jeste...kad mi se bas mnogo spava.i ne volim da vodim ljubav ako nisam prethodno istusirana i sredjena sve komplet i namazana,pa onda ne mogu ni da vodim ljubav.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?