vision -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (12.11.2011 13:00:11)
|
jance, moje dete se potpuno isto ponasa kao tvoje izgleda. posle dojenja on ima te grceve ili negde na sredini sisanja. hvala Bogu ne uvek. ali kad ga stegnu grcevi totalno mi izjede sve sise [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] vuce, cima glavom... bas pocne da me boli. a potom se obicno smiri i ako ne zaspi, gleda okolo, snima, cuti i ne place. onda mu ja ili mm nesto pricamo i on je miran, tako i sat vremena ponekad i posle jos malo sisa i zaspi, a to jos malo sto sisa, to ne sisa zato sto je gladan, nego zato da bi zaspao uz pomoc sise. eto. inace, on se sam od pocetka uobrocio, budio se na 2,5-3 sata, ja ga presvucem i podojim i on nastavlja. sve tako lepo dok nema grceve. kad ima, opet se kad uspe da zaspi budi na 3 sata, ali kad se probudi bude budan i po 2 sata i onako nervozan, savija se, crveni, cvili, ponekad zaplace... uh, valjda ce i ti grcevi proci uskoro. ja sam mu do sad dala par puta Espumisan kapi, ali ja ne vidim da su njemu nesto pomogle, otkud znam. On se isto ponasa i kad mu dam i kad mu ne dam. To ga cima, cima i prodje. I sa kapima i bez njih.
|
|
|
|