Anoniman -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (12.11.2011 1:29:54)
|
IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: vision jance, to sto ti beba radi je zato jer ima grceve. to se i meni desava. mada, ja ga mazim i pricam mu i on se smiri koliko toliko. ali sisa onako nervozno, preplaseno, ne znam kako bih objasnila, sisa onako histericno...to je samo zato jer ga cepaju grcevi. evo i veceras se to ponovo desilo, lepo je sisao iz leve (tu voli inace) pa je onda na desnoj vise histerisao nego sto je sisao. no, i nije bas bilo puno, posle svega sam izcedila ukupno 30ml. imam kuci espumisan pa pomisljam da mu sutra dam, al evo , budan je sada vec sat vremena i nikom nista, ne place, mm se igrao sa njim, ko da se nista desilo nije. mene vise zabrinjava to sto mene bole cele dojke i to kad su bas bas prazne, znaci posle sisanja i izmlazanja.... a mazim ga i ja, stavim mu ruku na stomacic, onako da ga ugrejem pa se na trenutak smiri, opet trazi da sisa, povuce koji put pa ponovo... To definitivno zvuči kao grčevi. I opet savet, pre nego što kreneš sa espumisanom, ja bih probala biogaiu pre svega jer je prirodna i derivat je majčinog mleka za razliku od espumisana koji je ipak čista hemija. Da radi, radi, a ako ti se učini da je malo skuplja od espumisana, računaj da se daje po 5 kapi dnevno a ne po 2 kao espumisan te jedna bočica mnogo duže traje...
|
|
|
|