jovana j -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (11.9.2011 11:18:07)
|
Jao zene... pomagajte [sm=smiley13.gif] Moje dete sisa po 50 min, 45 najmanje u svakom slucaju, i posle je gladan, besni, par puta smo mu morali dati prehranu uvece, ne dajem mu vise od 60ml prehrane, ali stvarno mi nije bilo jasno... uglavnom, levu bradavicu mi je povredio jos u porodilistu, pa me i dalje tako zaboli oci mi ispadaju, a inace mi bradavice nisu uopste lepo izvucene pa ni on mukica ne zna da ih uhvati kao svet... bas zbog toga preporuce oni meni da se izmlazam u bolnici jos, el.pumpom, sto nije bas puno pomoglo, s obzirom da mi tada jos nije ni krenulo mleko kako treba. Posle toga poceli smo da sikimo sa silikonskim bradavicama, i to nam je bio spas. Samo sto se on sa njima nekako ne najede, ne povuce onoliko koliko bi mleka izaslo da siki na moju bradavicu. Uglavnom, muz kaze jutros ajde da se izmuzes sada bas da vidimo koliko ti stvarno imas mleka, mislimo se mozda ja mleka nemam dovoljno koliko njemu treba. Medjutim, ja za pola sata izmuzem iz jedne 70ml i iz druge toliko mleka! I sad? Sada kad se probudi dobice to svo mleko da porucka, to mu je valjda taman porcija... a meni nije jasno sta on onda radi kad toliko sisa... [sm=zmeden.gif] Njemu budu puna usta mleka, curi mu sa strane, on kad sisa jednu siku, iz druge mi kaplje mleko... i sada sam se izmuzla i prvi put mi je onako stvaaaarno lakse. [sm=smiley1.gif] Sta da radim, sta mislite? Mi smo mislili sada da se izmuzavam malo da mu dajem tako, pa bolje i to nego da mi pije prehranu (u smislu sto sam ja srtvarno puna mleka), zar ne? Hajde iskusne mamice, pomagajte... [sm=smiley24.gif]
|
|
|
|