Daca88 -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (14.9.2010 19:37:04)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Mislim da ne možeš da zaustaviš ako je tvrda i puna čvorića. To znači da u njoj ima i-ha-ha više od tih 10ml, samo ne možeš da izvučeš. Treba ti stručno lice da ti to razbije. Ne,desna dojka mi je uvek bila slaba,NAJVISE sto je bilo u njoj je 60 ml.i to u prvih mesec dana,pa je i to otislo,eto sada vec danima samo 10ml.Alen nikada nije voleo desnu dojku,uvek je hteo samo levu,ja sam ga naravno stavljala i na desnu da bi mi nadoslo mleko,a on je to malo iz nje posisao u roku od odmah,i poceo da se dere jer je prazna,i nije hteo vise da je vuce,tako svaki put. I odvratno mi izgledaju dojke,leva je velika,ogromna,i visi jer se opustila od sisanja,a desna mi je dooosta manja jer je prazna,cvrsta je i bas se sjeb-no osecam sto se tice estetskog izgleda mojih grudi,jedna ko velika dinja,druga ko jabuka,vidi se iz aviona razlika.A kada izmuzem levu opet je i prazna dosta veca od desne,tako da ni kad prestanem dojiti grudi mi vise nikada nece biti iste,simetricne[sm=smiley19.gif]...Nisu m i zapuseni kanali na desnoj,prosto je presusila[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|