iki82 -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (25.7.2010 18:37:27)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR iki, izmasiraj te kvrzice pre sledece pumpanja, da ne bi dobila mastitis. Meni su se stvarale uvek nocu, pa bih izmasirala i pumpala (u sred noci mozes misliti), i vremenom se sredilo, ako bas budu jake i bole-ti pumpaj 5 minuta da se malo omeksa pa stani. U pocetku ces pumpati cesce a krace, i onda ces pooolako "razrediti" vreme koliko moras to da radis. Srecno i javi se!Verus,ja ti to masiram svaki put pre izmuzanja,ali uvek su tu prisuttni (male tvrde kvrzice)i leva bradavica mi je postala ogromna i mnogo se stvrdnula....[sm=smiley11.gif]!Nece to nesto vise ni da ide kao pre(izmuzanje).Uvek imam boljih i losijih momenata.Jedno izmuzanje ide super a vec sledece (za 2-3 sata)katasstrofa[sm=zmeden.gif].Nije mi uopste jasno!Vec polako klonem duhom...da sam krava,dobro bih prosla[sm=smiley36.gif].Nisam vise pametna(mozda nikad nisam ni bila[sm=smiley36.gif]),ali valda ce jednom vec biti bolje!svi mi govore (vec mesec dana)da ce za 10-ak dana biti bolje ,pa kad beba malo ojaca vise ce da sisa ali ja sam dosla do zakljucka da moje dete nikada nece moci posisati ni trecinu mog mleka i da cu se morati izmuzati sve dok budem dojila!Suprug mi govori da izdrzim bar dok dete ne napuni 6 meseci(a sada ima 8 nedelja) a meni je lose kad pomislim da moram tako jos jedan dan !Nije da se zalim,naravno da zelim da dojim svoje dete,samo da je tesko-tesko je ali izdrzacu zbog Lene!!!
|
|
|
|