salle
|
uf, ne zelim da se setim..... moje dete je jedva skinulo pelene... mi smo mu kao oblacili gacice, medjutim, bio je u stanju da ceo dan ne piski!!! ni u nosu, ni u gacice, ni u solju, ma nigde, samo pelene! e kada smo uspeli da ga ubedimo da treba da piski u nosu, nije hteo da kaki u nosu, uzas! onda je trazio da mu se stavi pelena da kaki, i odmah ga operemo, obucemo gacice, i kao ok. medjutim, rodi mu se brat i on nece pelene da kaki, a nece ni na nosu, po 7-10 dana se previja po kuci i nece da kaki! sedi on na nosi place, sedim ja pored njega i placem! dr nam nala neki prasak da pije, kao nema sanse da ne kaki, medjutim, njega je samo stomak jos vise boleo jer se svim silama stiskao da ne kaki! stalno sam pokusavala da razgovaram sa njim zasto nece da kaki, i nikada nisam uspela, jednostavno me kulirao! jednu noc se zaplakao i kukao da ga boli stomak, ja ga molim da kaki, a on nece, i kroz san mi kaze, ISPRLJCU NOSU!!! sutradan je nekako pristao da kaki, na jedvite jade, i odmah me pitao hocu li da operem nosu, i isao samnom u kupatilo da vidi da li je oprana!!!
|