Yula -> RE: Kada privikavati na nošu? (9.9.2012 23:59:45)
|
Ma da, drugarica jedva navikla dete na nosu i to pred treci rodjendan. Ja L. nisam nikada pustala u gacicama, ni nemamo ih, ali vec u toku nedelje idem da ih kupim da ih nosi malo dok je jos toplo. Desilo se skoro da je poceo da piski u tus kabini pred samo tusiranje i za njega je to bilo otkrice, bas je zacudjeno gledao sta se to desava i sta mu to izlazi iz pise. Stavljam ga na nosu nekoliko puta dnevno i to ujutru odmah posle dorucka, sedi na njoj najcesce od pola sata do 45 min. Ako za to vreme ne uradi nista, obucem ga. Bude mi zao da se krivi toliko dugo na njoj. Stavljam ga posle rucka i uvece obicno ili pred ili posle vecere. Jedno vreme se desavalo da sve kake uhvatimo u nosu, on kaki 1-3x dnevno, ali u poslednje vreme se se nesto menja, ne kaki po ceo dan pa se uvece ukaki, iznenada, a kaka mu nije uopste tvrda. Oko nose ima gomilu igracaka i sve vreme se on lepo igra, usput gleda i crtace ili muzicke spotice. Kada ustane sa nose obavezno pogleda sta je uradio, ako se ukaki pokaze prsticem, kaze kaka i tapsemo zajedno. Ali, slozi neku facu kada vidi kaku, gadno mu je jer jednom prilikom sam ga ostavila na nosi a ja prala sudove, kada sam u jednom trenutku cula da place, kad on ustao, posao da se popenje na fotelju, zgazio u nosu i kaku i poceo da place, zgadio se, hteo da povraca. Od tada zna da kaka nije nista lepo [sm=jezicek.gif] Bzvz je jedino to sto nema odredjeno vreme kada kaki, to zaista moze biti bilo kada u toku dana.
|
|
|
|