jelena038 -> RE: Porodilište Paprikovac -Banja Luka (7.5.2012 15:14:49)
|
IZVORNA PORUKA: mlada_mama Citam vase komentare sto se Paprikovca tice, malo mi je smesno to sve, da ja kao normalan gradjanin ovog grada i drzave treba da dajem neke silne pare (pica, cokolade...) i da 9meseci dajem za preglede i UZV da bi mi gore neko rekao ,,zdravo,, kulturno i sa osmjehom a ne bio drzak, mislim stvarno... dokle smo dosli? Ljudi moji radi se o trudnicama, koje bi pogotovo u ovoj RS trebale biti zasticene kao beli medvedi... Pricaju se price ovakve, onakve o doktorima gore i primaju i davanju mita, pa mi smo ih na to naucili, i sad je to pod normalno. Ja idem na polukliniku kod svoje doktorice ginekologa da mi vodi trudnocu, fino se narucim, cekam 10minuta i sve obavim za 0KM, nema potrebe da idem kod privatnika, tako cu fino 30.10 da se uputim na paprikovac bez jedne marke i bez jedne veze, biti normalna u skladu sa situacijom [sm=jezicek.gif] i uraditi sve da ja i [sm=duda.gif] sto pre dodjemo kuci, i garantujem vam svima da necu imati losa iskustva. Normalna trudnica koja nije razmazena i koja zna zasto je dosla gore, slusace babice i dpktore jer ipak oni znaju vise. Hvala ljubavi, potpuno se slazem i nikad nisam i ne bih dala mito. ali trudnoca nije bolest i dok je sve u redu, naravno da svi imamo takav stav. ali ne daj boze da se nesto iskomplikuje, ljudi kad je dete u pitanju daju kucu, a ne petsto maraka. ni ja to ne razumem, ja sam galamdzija, ja pretim medijima, policijom i sudom, insistiram da pozovu nacelnika i sl. pa popuste, ali ovo nije uopste popularno, ljudi se boje skandala, prepricavanja, osveta, naravno i korumpiranog sudstva i policije.. ali ipak mislim da je bolje, nego gurati pare ako vec primaju platu za to. znas li kako je kad treba da zakazes hitnu operaciju, a oni ti kazu da imaju termin tek nakon 8-9 meseci? ispraxani su oni, znaju gde najvise boli..
|
|
|
|