RE: Dečiji nestašluci (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zgode i nezgode

Poruka

vikiveki -> RE: Dečiji nestašluci (1.4.2017 11:17:03)

Duša mala,i ona se uplašila...moj najmlađi je upravo polomio jednu vazu za cveće koja je stajala napolju na stolu...lopta mu kao slučajno odletela na tu stranu[sm=zmeden.gif]

emicaa -> RE: Dečiji nestašluci (1.4.2017 15:38:14)

Teodora je kredu istopila u malo vode,umazala ruke i pravila otiske po tabli i podu.Onda je izasla kod mene sjela i umiljava se a ruke krije iza ledja [sm=smiley36.gif]

AnaTamara -> RE: Dečiji nestašluci (3.4.2017 13:22:53)

Citam vase komentare i razmisljam...Moja drugarica, cije dete ide sa mojim u vrtic i druze se van vrtica, se neki dan naljutila na mene jer se moje dete tuzakalo...nisu se tukle, cupale, nista...igrale se lepo...i onda moja dodje i kaze mama uzela mi ovo, uzela mi ono...i nastavljaju sa igrom. Ona je ljutito ubacila dete u auto i otisla, poslala mi poruku da ce reci vaspitacicama, da im ne da da se igraju zajedno..ja sam jos u soku. Prosto ne mogu da verujem da decije tuzakanje moze biti razlog za ljutnju i ostalo

IvanaSK RR -> RE: Dečiji nestašluci (3.4.2017 14:27:34)

AnaTamara, to cak i nije nestasluk. Pre bih rekla da je faza, ili je dete jednostavno tako, dodje i kaze mami. A ta drugarica definitivno ima problem.. Oko cega da tako reaguje, glupost..

AnaTamara -> RE: Dečiji nestašluci (3.4.2017 15:07:04)

Ja sam par dana u cudu, ne znam da li moguce da se neko ljuti zbog tuzakanja, ma ne mogu to da nazovem ni tuzakanje...nemam pojma...moju su udarali, cupali, stipali,...cak mi vaspitacica to kaze jer je najmladja u grupi, moj odgovor je uvek bio: ma deca su. Ne znam...

vocicana -> RE: Dečiji nestašluci (3.4.2017 15:52:23)

Tako deca rastu, pa i mi smo se carkali, tuzakali, ali ja sam se uvek lepo igrala sa drugaricama, msm da se naljutim i da vaspitacici kazem da ne da vise da se moje dete druzi i igra sa nekim zato sto mu je majka sljisnuta. [sm=smiley36.gif] Mozda je gospodja u PMS-u pa joj je dunulo tako bez veze. Ne mogu da se nacudim.

AnaTamara -> RE: Dečiji nestašluci (4.4.2017 8:35:12)

I ja mislim da je PMS u pitanju [sm=smiley36.gif] .

Sanjica26 RR -> RE: Dečiji nestašluci (4.4.2017 8:56:25)

Nije ta bas svoja. Da se zali vaspitacici, a to se desilo van vrtica. Bas me zanima kako ce vaspitacica da reaguje. Tako i kod mene u skoli. Pobile se dve devojcice u ulici i dolazi majka u skolu. Skola da resi problem, a nije se desilo u skoli. Van pameti.

veselicaa -> RE: Dečiji nestašluci (4.4.2017 9:07:25)

Sanjice bas tako,sta se desi van skole resavaju roditelji a ne nastavnici i ucitelji.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečiji nestašluci (4.4.2017 9:08:53)

Hahaha jao komedija su neki roditelji i njihovi mozgovi [sm=smiley13.gif]

Dragce86 -> RE: Dečiji nestašluci (7.7.2017 14:38:44)

O svasta, uvek im je neko drugi kriv, umesto da krivca potraze u svojoj kuci i vaspitanju SVOG deteta...[sm=smiley13.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Dečiji nestašluci (25.7.2017 8:27:52)

Moja T je bas neatasna kao decak je! Juce na igralistu raspravlja se sa decacima do besvesti! Mi ih gledamo , nju i drugaricu i umiremo !

veselicaa -> RE: Dečiji nestašluci (25.7.2017 14:00:09)

Hhahaha ako bolje i tako nego da je diraju,ja volim kada su deca pomalo opasna[sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Dečiji nestašluci (25.7.2017 14:50:41)

Nego, ja volim decu koja znaju kako treba,. narocito devojcice![sm=bravo.gif]

Sarav -> RE: Dečiji nestašluci (26.7.2017 15:29:36)

Ova moja šmizla je dobrica, ne bije se sa decom ne svađa se ali sve zato što se slabo snalazi u konfliktnim situacijama. Volela bih da je opasnija, ali šta sad, takvo je dete. Neki dan izađemo porodično ispred zgrade, iznesem joj trotinet i dete samo jurca. Kad, dolazi jedna mama i kaže da njena mala plače jer S nije htela da joj da da se malo prevoza. E tu mi već nije dobro i jedva sam se iskulirala da ne puknem. Samo sam joj rekla da sam joj ja zabranila da daje igračke. Alo bre, pa kupi joj ako nema ili neka same reše problem. Ta mala plače za sve i svašta i sad ja treba moju da nešto prevaspitavam a ona prvi put brani nešto svoje? E pa neće moći.

dddaca -> RE: Dečiji nestašluci (26.7.2017 22:58:25)

Svasta, ne razumem tu mamu. Lepo je podeliti igracku sa drugim detetom, ali bas da ocekuje to i jos da ti se zali. Ne razumem

Anck Su Nmaun -> RE: Dečiji nestašluci (26.7.2017 23:02:17)

Cini mi se da u danasnje vreme ima vise razmazenih roditelja nego razmazene dece...svaki dan me.neki izbaci iz takta [sm=zz_er_what.png][sm=zz_timebomb.gif]

dddaca -> RE: Dečiji nestašluci (26.7.2017 23:04:09)

Bas tako

vocicana -> RE: Dečiji nestašluci (26.7.2017 23:13:44)

Nemam komentara, kakva je to sloboda, hajde sto kazes ali nije htela da joj pozajmi trotinet da se vozi pa je plakala?!

veselicaa -> RE: Dečiji nestašluci (26.7.2017 23:25:40)

Da,da vise razmazenih roditelja ima nego dece,slazem se tu potpuno.

Sarav -> RE: Dečiji nestašluci (27.7.2017 11:20:40)

E to je pravi opis, razmaženi roditelji. E njima treba dve tri po guzici da se saberu malo[sm=hudicek1.gif]

Dragce86 -> RE: Dečiji nestašluci (1.8.2017 13:42:56)

O boze, zar je moguce da neko sme da se obrati drugom roditelju zato sto njegovo dete nije dobilo nesto tudje?? No comment... Narod otisao u p.m.

krin 40 -> RE: Dečiji nestašluci (1.8.2017 13:52:30)

Lepo ja kažem da mene roditelji izludjuju(čast izuzetcima).Uvek sam se po parkovima i igralištima "krila" na osamljene klupe da izbegnem takvu neku

Anck Su Nmaun -> RE: Dečiji nestašluci (1.8.2017 13:58:05)

Jao Krin mene mm prekoreva ali ja stvarno nemam vise zivaca za hireve i bubice raznoraznih roditelja! Ma deca su divna mala stvorenja koja pokupe sve od avojih roditelja i iskvare se [sm=smiley13.gif]
Postacu asocijalna [sm=jezicek.gif] al ne mogu da slusam te savrseme mamice!

krin 40 -> RE: Dečiji nestašluci (1.8.2017 14:02:45)

Ja sam samo na ovom forumu deset puta minimum naglasila da sam asocijalna[sm=smiley36.gif]Stvarno ne mogu više.Sutra punim 42,gajim treću generaciju.Znaš li ti koliko se lujki na meni izredjalo.Pa dobro i ne ujedam

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>