RE: Dečiji nestašluci (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zgode i nezgode

Poruka

veselicaa -> RE: Dečiji nestašluci (17.7.2015 16:11:47)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Spremaju se svekijevci danas popodne na svadbu, svekrva stavila viklere, puna joj glava, sedimo u dvoristu i pijemo kafu kad Ivka stade iza babe i za 3 sekunde sve pokvari! [sm=smiley36.gif]

Neka je,neka ide sveki cupava [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: Dečiji nestašluci (17.7.2015 21:41:21)

moj najmlađi malopre je zaključao taju u kući i izvadio ključ[sm=smiley36.gif] srećom taja ima i drugi ulaz sa terase

mila83 -> RE: Dečiji nestašluci (17.7.2015 21:46:48)

Meni se to jednom desilo sa sinom.Mm je bio na poslu,ja izasla u dvoriste,Mima za mnom i Dimitrije nas zatvorio,a ta vrata iz kuhinje koja vode iza u dvoriste ne mogu spolja da se otvore,nemaju uopste onu rucku,samo iznutra.a ko za inat i mobilni mi ostao napolju.I lupkala sam mu na vrata i zvala ga,nista.Pocela dozivati komsije i posle 20 minuta dosla komsinica,sreca pa su mi ulazna vrata (koja inace uvek zakljucavam ! ) bila otkljucana ovaj put pa je usla i otvorila nam ova vrata iz kuhinje..samo opet razmisljam stada je sin izasao i na ta ulkazna vrata napolje a ja iza kuce,ne mogu do njega,imao je oko 3 godine..

vikiveki -> RE: Dečiji nestašluci (17.7.2015 21:51:51)

Uh Mila,a šta da ti je izašao na ulicu[sm=zmeden.gif] Ja se jako plašim pošto mi ovaj najmlađi od skoro počeo sam izlaziti iz kuće,ja dok radim nešto u kuhinji njega samo nestane,zna sad i kuću da otključa.Ja zato stavljam rezu na kapiji napolju,jer nju još ne može da dohvati.Jednom mi se desilo da nisam zaključala tu kapiju,a radila u kuhinji ...slučajno bacim pogled napolje a tamo S. otvorio kapiju i šeta se našom ćuprijom.Ja sam premrla,a mislila sam da se na spratu igra sa bratom što su i radili

mila83 -> RE: Dečiji nestašluci (17.7.2015 22:05:36)

Pa to sam i napisala,ja i sada zakljucavam iako su veliki i ne bi izasli na ulicu.Ne znam kako mi se tad to desilo,sreca pa nije izasao a komsinica mogla da udje.Ja sam ga stalno na ova vrata zvala i kuckala mu,zabavljala i govorila da okrene kvaku da me pusti da udjem.

vikiveki -> RE: Dečiji nestašluci (18.7.2015 11:09:51)

Evo upravo sad moj stariji je pokvario mašinu za zavarivanje kesa,hoće čovek on da nam pomogne i da zatvara kese sa mesom, pritisnuo jako i neka žica unutra pukla. Mm je poludeo a on mu je i dao da on proba da zavaruje kese,sada ne zna šta će i kako da to popravi a mašina nam treba.[sm=smiley13.gif]

LP mama -> RE: Dečiji nestašluci (18.7.2015 11:24:27)

Joj, mila ja imam strašnu fobiju od njihovog zaključavanja ili tihog izlaženja napolje, često sam dok je Luka bio mali
zaključavala ulazna vrata i vadila ključ da ne bi izašao, jer sam ga jednom uhvatila kada je već otvorio vrata, a znaš koliko su
grozne one naše stepenice. Onda zaboravim da otključam, pa ako neko iz komšiluka dođe poljubi vrata, sad sam najveća čudakinja
u ulici, zaključavam se sa decom u kuću ?!?!

mila83 -> RE: Dečiji nestašluci (18.7.2015 15:52:13)

IZVORNA PORUKA: LP mama

Joj, mila ja imam strašnu fobiju od njihovog zaključavanja ili tihog izlaženja napolje, često sam dok je Luka bio mali
zaključavala ulazna vrata i vadila ključ da ne bi izašao, jer sam ga jednom uhvatila kada je već otvorio vrata, a znaš koliko su
grozne one naše stepenice. Onda zaboravim da otključam, pa ako neko iz komšiluka dođe poljubi vrata, sad sam najveća čudakinja
u ulici, zaključavam se sa decom u kuću ?!?!

To ono sto smo sinoc pricale...i ja bih zaljucavala i brinula se zbog onih vasih stepenica itekako.Sta te briga za komsiliuk i pojedince,bitno je da su deca bezbedna.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečiji nestašluci (23.12.2016 8:15:15)

Juce pita mene H , mama kad ces da ides da uspavas V? Pa da oes i ti sa njim da spavas?
Znala sam da nesto smera cim.me to pita.
Ja krenem da ga stavim da spava i legnem pored malo, medjutim nesto mi je trebalo iz kuhinje , ja ustanem kad ona sela u njegov dubak[sm=zmeden.gif] bas se iznendaila nije me ocekivala!

Mala Elena -> RE: Dečiji nestašluci (23.12.2016 8:36:03)

[sm=smiley36.gif] ispipavaju...
E je sinoc prosula brasno sa kojim se igrala tokom dana, mesila testo..,na tepih. I tako...

vocicana -> RE: Dečiji nestašluci (23.12.2016 8:51:55)

E jesu slatki, kod nas jos nema bisera. Ali sam se slatko nasmejala, Anck, mama kada ces da uspavas V pa i ti da spavas [sm=smiley1.gif]
Anck, kako napreduje dubkovanje?

Anck Su Nmaun -> RE: Dečiji nestašluci (23.12.2016 8:56:00)

Hehe ma super je, samo me prati, i udara u noge [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Dečiji nestašluci (23.12.2016 8:57:12)

Poredtebe sam se ohrabrila da znas za mnoge stvari. Hvala ti Anck.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečiji nestašluci (23.12.2016 8:59:05)

Pa drago mi je ako sam pomogla [sm=smiley31.gif]

Mala Elena -> RE: Dečiji nestašluci (23.12.2016 9:02:39)

I mene E pita kad cu da uspavam bebu da dobije tel da gleda. Opasni su...

vocicana -> RE: Dečiji nestašluci (23.12.2016 9:05:23)

Kako nisi. Mnogo mi to znaci. Inace sam se po pitanju hrane opustila posle druzenja sa jednom mojom dokttorkom i necu se ustezati. Bas mi stvarno mnogo znaci. ME smejem se. Mama kada ce beba na spavanje...?[sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Dečiji nestašluci (23.12.2016 9:07:58)

Ma samo gledaju krivine da uhvate.
Juce ja izasla iz prostorije a H se igra sa lego lutkicama u akvarijumu [sm=zmeden.gif] otvorila poklopac i kupa ih [sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Dečiji nestašluci (23.12.2016 10:00:07)

Sinoc uspavljujem tj dospavljujem bebu, E trebala da legne takodje, kad najednom (ugasena svetla, samolampice na jelki sijaju ) ona iskace iz kreveta i otrca u dnevnu. I sad ja cekam da se vrati. Nema je. Ja ustajem sa bebom u narucju , kad ona uzela cokoladni ukras sa jelke , otvorila i gura u usta. Majko mila, kad je nisam ubila !

Dragce86 -> RE: Dečiji nestašluci (6.3.2017 22:37:52)

Slatkisi nasi i njihovi biseri. Moja je jos uvek mala pa joj je sad najveci hir urlanje dok se ne ukljuci fen :D [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Dečiji nestašluci (7.3.2017 18:00:32)

Ova tema je ba razbibriga [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: Dečiji nestašluci (7.3.2017 18:04:35)

Tema je da se pise do sutra... evo upravo idu sa nekim kanticama i varjacama po kuci i lupaju i kao pevaju[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Dečiji nestašluci (28.3.2017 21:31:50)

Ma meni ne prođe ni jedan dan da bar neko od njih troje ne napravi neki nestašluk...danas je najmlađi u vrtiću obrisao ruke koje su mu bile umrljane od čokolade,o prvog druga pored njega. Ponela sam tu prljavu bluzu kući, i on je prao zajedno sa mnom.Tako mu više neće pasti na pamet da briše ruke o drugare

Anck Su Nmaun -> RE: Dečiji nestašluci (31.3.2017 10:23:32)

Pre.dva dana ja u sobi sa.bebom, mm na terasi sa gostom pije kafu a njih dve bacale neku igracku po dnevnoj sobi. U jednom.momwntu cukem.nesto pada i lomi se , puca!
One srusile.staklene ramove za slike loptom, koji su pali na akvarijum i slomili se i ramovi i akvarijum , srecom samo poklopac.

Dobro je kad se.one nisu isekle..puna kuca stakla je bila [sm=smiley13.gif]

vikiveki -> RE: Dečiji nestašluci (1.4.2017 0:59:51)

Jao Ank to mora da je bilo strašno ali najvažnije je da se deci nije ništa desilo.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečiji nestašluci (1.4.2017 7:14:47)

Ma smao kad se nisu povredile, a T stala gleda u mm i kaze ja sam kriva istuci me [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>