cvećka -> RE: Frizider i zamrzivac (3.6.2013 10:57:03)
|
Ja isto nemam iskustva sa inox, ali sveki ima sporet i svaki prst se na njemu vidi, a kamo li nesto drugo. Mada imas danas i sive koji nisu inox, ne znam koji je ono materijal, odrzavaju se lepo isto kao beli... Ma ovaj kao moj ti je najlaksi za odrzavanje [sm=smiley36.gif] [img]http://www.dodaj.rs/f/1A/Dw/4HwU0N35/imag0098.jpg[/img] Ovo je neka slicica iz perioda montaze kuhinje... Salim se za odrzavanje, ja sam namenski trazila ugradni kombinovani jer je mala kuhinja, pa jos i ako bi on strcao, bila bi kuhinja totalni krsh, a kad smo vec pravili celu novu... Uglavnom, Gorenje je, nije postojao no-frost ugradni, mislim da i dalje ne postoji. EVO GA Skroz je ok, Oko dve i po godine ga imamo i nigde nema leda, samo se na dnu friziderskog dela povremeno prebrise. Hladi kao lud, a stoji nam na 3 od 7. 5 godina garancije. Ima doduse jedna cudna stvarcica kod njega, ne cuje se dok radi skoro uopste, ali pri kraju onih periodicnih paljenja motora se cuje neko blago zavijanje, kao da cvili, i to traje oko minut i onda se motor ugasi. Prilicno je smesno, javicu vam za par godina ima li koje posledice, iz servisa kazu da to tako treba [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|