Ana RR -> RE: Frizider i zamrzivac (17.6.2010 21:59:41)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR frižider je mrtav, 3 godine star frižider je crko, je ni samsung, nikad više tu marku ni u ludilu neću kupiti!!!!!! Nov kompresor je 17 hiljada 17 mu majki.... da ga ne bih popravljala!! Ode naše letovanje IZVORNA PORUKA: Alexx RR Joj, Ana Pa zar i letovanje mora da ispašta, majku mu? IZVORNA PORUKA: lanajelena Anci pici ti na letovanje pa kad se vratis misli o frizideru...imas i ti dusu IZVORNA PORUKA: Ana RR Joj draga, kako sam besna Nov frižider ko zna koliko će nas koštati, jer hoću opet no frost sistem (frižider+zamrzivač no frost).. evo sada gledam cene i modele, uzela bih gorenje (najviše zbog garancije) ali kod njih je samo zamrzivač no frost... ebo me no frost baš IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Joj draga, kako sam besna Nov frižider ko zna koliko će nas koštati, jer hoću opet no frost sistem (frižider+zamrzivač no frost).. evo sada gledam cene i modele, uzela bih gorenje (najviše zbog garancije) ali kod njih je samo zamrzivač no frost... ebo me no frost baš ANa, mi smo prezadovoljni LG-em, i svi koji ga imaju ga hvale. No frost Gorenje više nikad, nešto mi na kraju uvek fali kod njih, a uvek se zalepim za tu garanciju. IZVORNA PORUKA: Ana RR Alexx, jel ceo no frost? Koji model? Ovaj majstor na reče da gledamo LG ili Gorenje.. Meni se dopadaju još neke marke, ali više nisam sigurna, majke mi.. Lanajelena, verovatno ćemo nešto na rate da gledamo, ne mogu sada toliko keša da dajem, keš nam treba za neke druge stvari. Joj, ovaj mi se sviđa KLIK IZVORNA PORUKA: Alexx RR Pa valjda je ceo no frost, ja ga ne odmrzavam nikad
|
|
|
|