Žapkić -> RE: Doktori u Visegradskoj bolnici (19.11.2013 19:15:29)
|
IZVORNA PORUKA: leamalamut IZVORNA PORUKA: Žapkić Bubo, ja se kunem u Profesora Radunovića!!! Zahvaljujući njemu, danas sam ponosna mama jedne devojčice koja za 7 dana puni 4 godine!!![sm=smiley1.gif] Potpisujem!!! I meni je jako pomogao i verovao da ce moja beba biti dobro i evo je ziva , zdrava i vesela curica od 14m !!! Dodala bih jos i docentkinju Kontic , takodje fenomenalna , ona mi je radila cr , sve moguce reci hvale imam za nju , t.j. za oboje , bez ikakve veze , bez para i dinara su bili fenomenalni prema meni !!! Ja nejmu dugujem život mog deteta i svoj. Moja devojčica je sa VTO. Imala sam 3 bebe, jednoj je srce prestalo da kuca u 8. nedelji, drugu su morali da mi izvade na kraju 5. meseca. Sve prognoze su bile da ni T. neće da preživi. Samo je Profa verovao da ćemo uspeti. Kada je na KOnzilijumu rekao da će on na sve načine pokušati da spase moju bebu, oni su predlagali da i nju izvade (tada-na kraju 5. meseca). On se, kao lav, borio protiv čitavog Konzilijuma. Samo što mu se nisu smejali(neki i jesu-da ih ne imenujem sad). On je ostao pri svom. Bila sam u BG u bolnici na njegovom odeljenju 6 meseci, on mi je radio carski, rodila zivu i zdravu prelepu devojčicu.
|
|
|
|