peca -> RE: Doktori u Visegradskoj bolnici (26.7.2011 22:10:13)
|
Malo sam citala ovde po forumu i resila da se registrujem da bih ostavila svoje reci hvale za dr.Nemanju Stojanovica :) Elem, ja sam trudna tek 9,5 nedelja i do porodjaja imam jos puno da guram. Iskreno bih volela da me on porodi, mada to se ne moze dogovoriti, ko ti zapadne to ti je :) Cim sam saznala da sam u drugom stanju "otrcala" sam kod njega :) Ne volim lekare, ali kod njega bi uvek rado otisla, neverovatno nezan i strpljiv covek, mozes sve da ga pitas i sve ce lepo da ti objasni. Pre neku godinu sam isla kod njega na kolposkopiju, imala sam neki kondilom koji je trebalo da operisem kod njega, imala sam problema sa internistom i anesteziologom posto nisam bas najzdravija, pa su me odbili, i trazili milion nekih analiza, ja sam to bila malo zapostavila, jer sam neke nalaze cekala i po godinu dana, a taj kondilom je misteriozno nestao. posto ja nisam imala pojma ni sta je to ni gde on je bez blama uzeo papir i olovku i sve mi covek nacrtao, to jos uvek cuvam ! Radio mi je i biopsiju grlica materice, pritom mi je objasnio sta ce da uradi, da ce malo da me secne, gde, kako, zasto... ja nista osetila nisam, svo vreme sam se smeskala, i toliko je drag covek, da sam tad znala, ako ikad ostanem u drugom stanju necu kod nijednog drugog doktora da idem. Bila bi jako srecna kada bi se potrefilo da on radi kada bude doslo do porodjaja :D
|
|
|
|