nina26 -> RE: Siofor (14.12.2011 16:13:23)
|
Drage Sioforke, i ja se prikljucujem vasem klubu[sm=smiley36.gif] Elem, posto su mi tek letos ustanovili da mi je jedan jajnik mikrocistican, blaga inverzija FHS/LH, secer dobar ali imam blagu isto IR. Mada sam ja mislila da su rezultati ok, pisala sam u temi OGTT pa mozete pogledati cisto da uporedite vrednosti. Dr mi je rekao 3x1 ali posto izaziva mucnine da krenem sa 2x1. E sad, vidim da neke od vas uzimaju slatko uz Siofor sto je veliko, No No [sm=smiley1.gif] Da bi dejstvo Sioforo bilo adekvatno, treba voditi racuna o ishrani, sto znaci, secer, testa, i uglavnom ugljene hidrate treba izbegavati, i jesti sto vise barenog povrca, moze i mesa, ribe, voca itd. I logicno je da se ne uzima secer, a pijes lek za insulin, ne znam kako vam to lekar nije napomenuo? Pisalo se ne znam na kojoj temi sta sve moze od namirnica da se jede, ali ja ne mogu to da nadjem. Popila sam svoju prvu tableticu, i sad cekam da me drmne nesto, jer sam mnogooo uspanicila od vasih iskustava.. [sm=smiley13.gif] Nadam se da necu imati nikakve nus pojave.
|
|
|
|