Anoniman -> RE: Siofor (20.10.2011 8:50:34)
|
Moj doktor tvrdi da spontani nemaju veze sa pcos,mozde ako uz tu dijagnozu postoji jos nesto(npr.endometrioza,ili mikrobioloski problemi-mikroplazma,ureaplazma,kandida,klamidia...kao i III stepen cistoce koji se obicno i ne leci jer sadrzi mali %bakterija koji nisu alarmantni) Moj slucaj je bio takav da sam bila u III grupi i nisam dobila terapiju,ali zbog HSG-a trazili su mi da spustim minimum na II-gu grupu.Nisam htela da kupujem vaginalete jer su bile 10e!! pa sam presla na makrobiotiku7 dana i opet ponovila briseve komplet.Iako sam imala odnos dan prije test je pokazao I grupa!! Imam posestru u higijenski i ona mi to cesto pomaze u kontrolisanju briseva,elem kada sam ponovo ubacila stari nacin ishrane,a makrob.1-2x grupa je pala na II!!! kada sam o tome pricala sa izabranim,cini mi se da je jedva cekao da zavrsim pa da idem..nema zivaca da slusa nicije probleme,najbolje mu je kad dodju trudnice ili koje to ne zele. Sve sto sam primenila nasla sam na raznim forumima,citala iskustva devojaka i sama odlucila sta cu.. Dok lekar koji mi leci sterilitet se slozio sa mojom odlukom jer je video rezultat,predlozio da sacekam VTO,jer tek posle vise godina ja imam pravu ovulaciju!! Naravno da sam i fizicku aktivnost ubacila min.pola sata setnje po jutarnjem suncu,a sada to radim posle 15h. Ja Vam curke nisam rekla da od svoje 14-te god NIKAD nisam imala redovit ciklus 1-2,3[sm=hudicek1.gif]god. Kad sam se udala odmah sam se obratila dr. i on mi daje cikloproginovu gde posle druge terapije ostajem trudna,ali zbog ureaplazme bude pobacaj!!! tako curke oprezno sa bilo kakvim tabletama jer sam procitala negde da neke uzimaju na svoju ruku bez validne dijagnoze!!!ja sam vec bas dugo u braku i mnogo doktora obisla,terapija probala i samo dobila na kilazi... Izvinjavam se posto sam bas oduljila previse,ali nadam se da ce neka od Vas problem shvatiti ozbiljno i tako mu i pristupiti.Good luck[sm=nosecka.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|