Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 15.9.2020 14:53:44
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ja najvise volim da ukljucim masinu za sudove i ves masinu, pa one to odrade umesto mene. Prasina - mrzim je Usisavanje - mrzim usisavanje Kuvanje - nisam ljubitelj kuvanja, osim mozda spremanje pice i testenine, ali generalno me zamara kuvanje... Jedino za sta mogu da kazem da me opusta (ne znam koliko spada u kucne poslove) = kosenje trave.....
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 15.9.2020 20:30:48
|
|
|
|
jess021
|
Queen Lady, promašila si temu🤣
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 16.9.2020 1:39:24
|
|
|
|
Didy
|
Ništa. Mrzim kućne poslove, a volim da mi je sve na svom mestu i onda se tako svađaju moje dve polovine - ona koja mrzi kućne poslove, smatra ih gubljenjem vremena i uvek razmišlja šta sam pametnije i kreativnije za to vreme mogla da uradim i ona druga polovina koja se pojede kad nije sve na svom mestu.
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 16.9.2020 8:01:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
didy i queen lady moji ljudi Dok sam spremala samo za sobom uzivala sam. Iskreno. Obozavala da ribam kupatilo. Od kad sklanjam i spremam za svima ne uzivam ni u jednom kucnom poslu
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 16.9.2020 8:44:20
|
|
|
|
jess021
|
Meni nista nije problem ako imam vremena za to, a obicno ga nemam😉
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 16.9.2020 10:30:59
|
|
|
|
mikica88
|
E to i ja , da ukljucim masine,samo kad bi imao neko i sudove da redja. Volim da uzmem prskalicu i osvezavam cvece
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 16.9.2020 11:19:35
|
|
|
|
Didy
|
Pre par godina sam izgovorila - Pristala bih da ceo dan držim časove, samo da ne moram ništa od kućnih poslova da radim! Te godine sam radila u 4 škole, pa od 17 do 21h svakog dana još i u privatnoj. 😱 Odlazila sam ujutro od kuće i vraćala se kasno uveče, eventualno bih stizala kući na sta-dva da ručam. Tad sam imala ženu koja mi je spremala kuću, jer nikako nisam stizala da se bavim kućnim poslovima i uopšte mi nije prijao taj tempo. Sad nemam nikog da mi sprema kuću, nisam nikad bila zadovoljna kako je prebrisano, oribano, tako da sad mm i ja zajedničkim snagama uglavnom vikendom oribačimo sve i onda tokom nedelje samo ponešto i pomalo koliko stignemo. Kad sam na raspustu, onda se uglavnom ja bavim kućnim poslovima jer su mi tad to jedine obaveze, njega malo poštedim. U svakom slučaju, kućne poslove ne volim jer mi uvek deluju kao neke uzaludne radnje - radiš uvek isto i uvek u krug.
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 18.9.2020 15:09:51
|
|
|
|
Queen Lady
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha didy i queen lady moji ljudi Dok sam spremala samo za sobom uzivala sam. Iskreno. Obozavala da ribam kupatilo. Od kad sklanjam i spremam za svima ne uzivam ni u jednom kucnom poslu Kao da sam ja napisala. Od kada idem za svima redom i samo briskam i rasklanjam, uzas... Ranije sam volela da oribam kupatilo, sada.... Uffffff...
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 19.9.2020 8:09:28
|
|
|
|
flamingos
|
Volim da kuvam,peglam,perem sudove,ribam kupatilo...❤
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 19.9.2020 9:42:49
|
|
|
|
betibupbg
|
Volim da sredjujem cvece. Ribanje kupatila i sporeta nikako.
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 30.9.2021 10:23:30
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da uzivam u kafi dok je sve sveze sredjeno
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 30.9.2021 10:29:37
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Dragica Draga Da uzivam u kafi dok je sve sveze sredjeno To je super posao.❤
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 30.9.2021 11:06:28
|
|
|
|
Didy
|
Mrzim sve kućne poslove.
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 30.9.2021 11:18:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kuvanje najvise volim. Nekad i peglanje, a sada više ne peglam od kako imam sušaru😁
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 30.9.2021 12:58:41
|
|
|
|
Bambino1
|
Sve sto se tice kuhinje. I peglanje. 😁
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 30.9.2021 13:42:49
|
|
|
|
Dragica Draga
|
IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: Dragica Draga Da uzivam u kafi dok je sve sveze sredjeno To je super posao.❤ Najbolji
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Воће, поврће или пиринач?
пеперутка16
Како сте почели са увођењем чврсте хране и да ли сте задовољни тим режимом и реакцијом вашег детета? Прво смо представили: