Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 23.10.2016 9:49:03
|
|
|
|
Maraj
|
Ja volim da kuvam. Ali samo ako imam za koga da kuvam. Volim da mi se pohvali jelo sto slatko sto slano. Za sebe samu ne bi kuvala.
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 23.10.2016 10:36:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Maraj ista situacija za sebe samu jela bih samo pastetu i gotove kupovne stvari
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 23.10.2016 10:43:49
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ja volim da kuvam. Ali samo ako imam za koga da kuvam. Volim da mi se pohvali jelo sto slatko sto slano. Za sebe samu ne bi kuvala. Takodje. Obozavam da mesim testa ,pravim kolace bas uzivam u tome.
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 23.10.2016 10:46:34
|
|
|
|
isidora88
|
Blago vasim muzevima kad volite da kuvate, meni je kuvanje kao kazna, uvek gledam da izbegnem kuvanje ako mogu, pogotovo ni se smor kuvanje dok je mm na terenu a moram zbog dece. Ja nemam zelju nista da jedem kad sam sama
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 23.10.2016 10:47:41
|
|
|
|
Animsaj9
|
moze okolokucni posao? - Volim da ceprkam po cvecu i sredjujem basticu tj dva cvecnjaka i kamenjar zbog to mi je odmor za srce i dusu
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 23.10.2016 13:31:04
|
|
|
|
veselicaa
|
Da mesim kiflice,krofne,pite da pravim kolace,torte,volim i ostale poslove ali ovo mi je omiljeno.
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 23.10.2016 14:05:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja volim sve, ali kad imam vremena. Nervira me sto sam perfekcionista, pa volim sve da odradim kako treba. Obožavam da kuvam, mesim, ali za muza i sina, naravno (koji skoro nista ne jede ). A ne volim da kuvam i spremam samo sebi.
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 24.10.2016 9:48:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Hahaha ovde sam izgleda jedino ja izrod. Kad sam pročitala naslov teme prvo što mi je palo na pamet je bilo "nijedan" Aliiiii.... Najviše volim da sređujem kupatilo, a i ostale prostorije, pa kad sednem divim se. Ne volim da išta štrči, da imam prašinu, mrvice po podu, ma ništa.
< Poruku je uredio suzi kju -- 24.10.2016 9:50:47 >
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 24.10.2016 10:00:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Blago vasim muzevima kad volite da kuvate, meni je kuvanje kao kazna Mrzzim da kuvam , al kuvam svaku dan. Al testo , kiflice i cuda to volim, to mi nije tesko.
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 24.10.2016 16:01:22
|
|
|
|
branki*
|
nista ne volim da radim,sve radim zato sto moram,ne podnosim nered i haos i necistocu i stalno nesto brisem i glancam,ali me nerviraju kucni poslovi.mozda mi je najmanje tesko da brisem prasinu,eto mozda to.
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 24.10.2016 16:05:23
|
|
|
|
emicaa
|
I ja volim sredjivati kupatilo,volim onaj miris posle,onda znam da je bas cisto volim i mijesiti tijesta i kolace,svako dva tri dana pravim kolac i bas uzivam
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 24.10.2016 16:08:10
|
|
|
|
Mariya
|
Ja volim da kuvam. Obožavam da pravim kolače. Ali mrzim kućne poslove, mrzim da perem prozore i da peglam. Pre ću da ribam kupatilo i usisavam, samo ne prozore i peglu!! Sad sam skontala, pa kupatilo riba mm već 5 godina, moj je wc, a peglu kad god mogu prebacim na svekrvu i sestru
< Poruku je uredio Mariya -- 24.10.2016 16:09:50 >
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 24.10.2016 23:00:33
|
|
|
|
choopa choops
|
Bukvalno nijedan. Svaki radim zato sto moram! A najvise od svega mrzim kuvanje!
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 23.6.2020 17:04:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Generalno volim da rasklanjam po kuci, premestam i namestam. Slaganje vesa mi je super 😍
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 23.6.2020 19:54:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hmmm... nijedan mi nije drag.
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 23.6.2020 22:08:12
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR I ja volim sredjivati kupatilo,volim onaj miris posle,onda znam da je bas cisto volim i mijesiti tijesta i kolace,svako dva tri dana pravim kolac i bas uzivam Kod mene se za 4 godine apsolutno nista nije promjenilo 🙂
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 24.6.2020 6:28:34
|
|
|
|
bikicaV
|
Volim praviti kolace,testa.
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 24.6.2020 7:50:55
|
|
|
|
nata11
|
Trenutno ni jedan. Kada sam odmorna volim praviti slana peciva.
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 24.6.2020 7:54:43
|
|
|
|
remix
|
Ni jedan, radije bih kada i mogao neko umesto mene sve srediti. Volimkuvati sebi kafu jer jedino znam kakvu zelim.
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 25.6.2020 6:33:18
|
|
|
|
bikicaV
|
Remix, eh, kad bi imali svi po nekog kucnog tobota
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 25.6.2020 8:05:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha niko ne voli da radi po kuci, po jedan robot za svakoga
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 7.9.2020 14:29:31
|
|
|
|
mikica88
|
Ovo je odlicna ideja. Volim da ruckam i da se izlezavam.
|
|
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 7.9.2020 14:49:28
|
|
|
|
branki*
|
Da brisem prasinu mi nije tesko..ne znam ni sama..
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 7.9.2020 15:19:41
|
|
|
|
jess021
|
Da perem sudje
|
|
RE: Koji kućni posao najviše volite da radite? 7.9.2020 15:48:42
|
|
|
|
mikica88
|
A volim da pravim slatkise.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?