dddaca -> RE: Online kupovina (18.10.2017 15:23:01)
|
Dragice, ja vec godinama placam karticom. Ako se bas plasis da placas karticom koja je vezana za tekuci racun preko koga primas platu, mozes da otvoris i poseban racun vezan samo za internet placanja na koji prebacujes po potrebi novac. Mislim da Intesa ima takvu karticu, a verovatno i neke druge banke, ali nisam upoznata s tim. Druga varijanta je da vezes karticu za PayPal. Ne znam, ja godinama placam karticom i nikad nisam imala problem. Hajde da ne spamujem temu, ako te zanima pisi pp, pa cu ti objasniti na sta da obratis paznju. Sto se carine tice, vrednost robe sa sve postarinom ne bi trebalo da predje 50 eur ako kupujes od pravnog lica, odnosno 70 eur ako kuppujes od fizickog lica. Ako ti otvore paket na carini platices otvaranje i pdv. Meni se to jednom desilo, porucivala neku kremu, pa je izasla malo vise nego sto sam planirala, ali opet, kod nas ne bih mogla nigde da je kupim. Sto se decije garderobe tice, to nisam porucivala sa Alija, ali jesam igracke, portikle, opremu za mobilni i svasta jos
|
|
|
|