RE: online kupovina (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

dddaca -> RE: online kupovina (12.12.2015 21:33:37)

Isti slucaj i kod mene. Narucila patike preko Djaka, a one male. Mrzelo me da se cimam sa vracanjem pa sam ih poklonila. Nego, ja sam prvenstveno mislila na kupovinu robe za decu. Kupila sam i nesto preko aliespresa, jos mi nije stiglo, ali kad sam se preracunala, kurs je bio previsok. Kod njih nema mogucnost placanja preko paypal, pa ne znam da li sam nesto pogresila oko odabira kursa, nacina placanja... Srecom pa je bilo nesto sitno, cisto za probu da vidim kako funkcionise

Ana RR -> RE: online kupovina (12.12.2015 22:05:26)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ana kako sme obuću preko neta? Ja iskreno samo za nike znam koji broj mi je taman, sve ostalo - krenem od 36, pa onda 37 i ako je kalup kao Nike, onda 38.

Pazi, ja iskreno ne bih smela. Ali on zna koja veličina po tim američkim i britanskim brojevima mu odgovara i usudio se. Nije se zeznuo, to je bitno.

veselicaa -> RE: online kupovina (12.12.2015 22:37:29)

Za obucu ima sve lepo napisano i objasnjeno,nema sanse da se neko zezne.Ja deci stalno kupujem jos se nisam zeznula oko velicine obuce.

Anck Su Nmaun -> RE: online kupovina (13.12.2015 8:48:44)

Trazite da vam izmere gaziste.

Pre tri god sam sebi porucivala baletanke i stigle su bas takve, zadovoljna.

E prosle nedelje vidim na netu preeeeedivne cizmice za devojcice i odlucim da ih porucim iako je za decu bas cupavo naruciti a da ne probaju. I ja od prilike , mislim onako za jedan br. vece trazim da mi posalju velicinu gazista , izmerim njihove nogice i To je TO! Odusevila sam se cizmicama, a taman sam potrefila i velicine.

Ana RR -> RE: online kupovina (13.12.2015 11:26:15)

Ne mogu na sport direct tražiti meru gazišta [sm=smiley36.gif] meni nije problem broj, znam koji nosim, ali recimo baletanke me uvek negde žuljaju, da li na prstu, da li sa strane ili pozadi, ali negde moraju. A sad je bilo baletanki za po 5-10 evra. Jbg.

bojana92 -> RE: online kupovina (14.12.2015 0:08:15)

IZVORNA PORUKA: dddaca

Ova Forma Vs mozda ima sve ali cene nigde ne vidim.
Mene ova tema jako interesuje. Mame, gde jos kupujete online? Ja sam kupovala igracke preko ebay

Kupujem igracke preko fb-a,na stranicama koje se bave prodajom samo igracaka.Jesi li probala da kupujes preko aliexspressa? Tamo na neke proizvode ima besplatna postarina,ali ti treba internet kartica.:(

Ja se ne bih usudila da porucim sebi patike ili neke cipele sa neta,najvise zbog broja,jer nosim 40-41,pa zbog kalupa da mi ne budu ili velike ili male [sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: online kupovina (14.12.2015 7:56:58)

Moram samo da napravim malu digresiju. Kupila sam bluzicu preko neta i dobila je, ali tako da je samo jedan rukav funkcionalan :) Za drugu ruku nije bilo otvora u rukavu :) Sou :)

Trcosava -> RE: online kupovina (14.12.2015 8:32:09)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ne mogu na sport direct tražiti meru gazišta [sm=smiley36.gif] meni nije problem broj, znam koji nosim, ali recimo baletanke me uvek negde žuljaju, da li na prstu, da li sa strane ili pozadi, ali negde moraju. A sad je bilo baletanki za po 5-10 evra. Jbg.

E Anči, sve da pitam pa zboravim, koliko plaćate poštarinu? Ima li veze da li postoji prodavnica u zemlji? Jer u Slo imamo sports direct, našla sam neke niske cipele za zimu, ne znam da li da ih poručim. NE rade im linkovi za isporuku

Mariya -> RE: online kupovina (14.12.2015 10:15:09)

Ja se isto ne usuđujem kupiti sebi obuću,a ni odeću bez probanja. Kupujem igračke , kućne aparate i svašta i zadovoljna sam,mada ja više volim da pogledam,pipnem,isprobam ono što kupujem😀. Jedino sam za L uzela gumene čizme vel.26-27,to je medubroj pa nisam mogla da pogrešim, ali ne bih ni njoj bez probe.

mali_mis -> RE: online kupovina (14.12.2015 11:17:38)

Ja sam najvise knjige uzimala online [sm=smiley36.gif] Ja nemam zivaca da otpadam u knjizari i rovarim tamo na brzinu, ja to fino natenane izdvojim sat-dva i onda jedva cekam da mi stignu [sm=smiley1.gif]
Obucu nisam nikad, to mi je skroz nezgodno, to moram da probam.
Par nekih gluposti sam sa tmarta, i kad mi je carina izasla skuplja od vrednosti robe, zavrsila sa istim.
Nego sta je sa justclickom? Nesto ih ne vidim na fb, a i sajt im ne fercera.

Ana RR -> RE: online kupovina (14.12.2015 11:28:17)

E Anči, sve da pitam pa zboravim, koliko plaćate poštarinu? Ima li veze da li postoji prodavnica u zemlji? Jer u Slo imamo sports direct, našla sam neke niske cipele za zimu, ne znam da li da ih poručim. NE rade im linkovi za isporuku

Trco, plaća dostavu u zavisnosti od težine paketa, mm je za patike i jaknu platio 16 ili 18 evra dostavu. Ništa drugo se ne plaća kada je porudžbina ispod 50 evra. Jakna je bila 14 evra, patike 24 i plus dostava. I opet je ispalo jeftinije nego da je kupovao negde u nekoj radnji.

tekilica -> RE: online kupovina (15.12.2015 8:11:22)

Pre neki dan sam htela nesto da narucim, ali nije uspeo IZ DRUGE ZEMLJE. Tog dana dostava je za tu gramazu bila 4, a vec narednog 7 evra. Ne znam koja je fora, ali eto...
Moj suprug isto obucu i odecu nikako online, ja bogme sve. Samo mi se sad desilo da ne odgovara,ali su ispravili. Sve drugo mi je stiglo ok. Naravno, prvo proverite ocene,pa onda. Ima ih bas sa losom ocenom.

Trcosava -> RE: online kupovina (15.12.2015 8:22:50)

Trco, plaća dostavu u zavisnosti od težine paketa, mm je za patike i jaknu platio 16 ili 18 evra dostavu. Ništa drugo se ne plaća kada je porudžbina ispod 50 evra. Jakna je bila 14 evra, patike 24 i plus dostava. I opet je ispalo jeftinije nego da je kupovao negde u nekoj radnji.

Hm, a ovo za prodavnicu u zemlji ne znaš? Videću ja da im napišem mail, jer ovde isporuka ide neka standardna, nevezano za težinu. Barem mislim da je tako.

dunja RR -> RE: online kupovina (9.3.2016 15:49:47)

Žene, da li u Srbiji postoji neka stranica tipa hrvatske Šaptač cipalama KLIK

Ja kod nas naletim na mali milion nekih stranica, sa škart robom, sve mi izgleda bzv. A na ovom Šaptaču ima i kićerice ali ima i mnogooo dobrih stvari, i cene im nisu loše. A ne šalju za Srbiju.

Da li ima ovakva stranica i kod nas, a da ne prodaje samo kič?

nata11 -> RE: online kupovina (9.3.2016 16:28:56)

Dunja ja znam za Vasposrednik

Trcosava -> RE: online kupovina (3.5.2016 8:22:50)

Žene imam problem, a ne nalaizim temu ili sam tupson. Naime, imamo mi paypal, ali je on vezan direktno na kreditnu od mm i na samom paypal računu nema para. A treba nešto da platim i ne prolazi mi uplata nikako. Ima li neko predstavu šta je u pitanju?

BubaBubica -> RE: online kupovina (3.5.2016 10:33:21)

Žene imam problem, a ne nalaizim temu ili sam tupson. Naime, imamo mi paypal, ali je on vezan direktno na kreditnu od mm i na samom paypal računu nema para. A treba nešto da platim i ne prolazi mi uplata nikako. Ima li neko predstavu šta je u pitanju?

Kolika je suma? Ako je manja od 1 dolara onda neće proći, jer kao naše banke imaju takav limit da moraš da platiš od 1 dolara pa naviše.

Trcosava -> RE: online kupovina (3.5.2016 11:43:51)

Bubi 8e je u pitanju
We can't send your payments right now. If the problem continues please contact Customer Support.

to mi ispiše, iako na početnoj piše da ne moram da imam novac na računu da bi mogla da platim (verovatno jer je povezano sa karticom,a na kartici imamo novac)

Khaleesi -> RE: online kupovina (29.6.2016 9:27:40)

Da podelim saznanje [sm=smiley36.gif] prosli vikend, nabasam na reklamu Planete na fejsu, i slucajno odem na sajt, kad tamo sve po 50-60 jeftinije zato sto se kupuje online, cak je i dostava besplatna bilo gde za bilo koji iznos, ja sam uzela patike za trcanje za 1700, u prodavnici su bile 2999 din[sm=smiley36.gif] ima i za decicu dosta obuce i odece

Ana RR -> RE: online kupovina (29.6.2016 10:06:16)

Da, tako je mm kupio papuče extra povoljno.

Khaleesi -> RE: online kupovina (29.6.2016 13:43:40)

Ja mom trazim papuce ali on one japanke ne voli, a one obicne nesto nemaju u ponudi...

BubaBubica -> RE: online kupovina (29.8.2016 23:14:52)

Jel neko naručivao direktno sa Carter's sajta?

Ana RR -> RE: online kupovina (7.1.2017 15:48:23)

Devojke, da li ste nekad naručivale nešto preko sajta Dress link? Sviđa mi se neka bluzica ali nisu mi poznati.

vocicana -> RE: online kupovina (9.1.2017 8:25:23)

Ja sam sada pogledala, imaju sve i svasta, preletela, ali ja nemam devizni racun i ne mogu da placam tako, ne znam, nisu mi poznati. Nadam se da ce se neko javiti.

Valerie -> RE: online kupovina (9.1.2017 8:40:36)

ne moras da imas devizni racun, samo nasu visu ili master karticu. meni se u listingu pojavi u dolarima, ali naravno da konvertuju u dinare.
nikako da narucimo nesto sa sports direct, toliko stvari da ne mogu da se odlucim pa ne narucim nista [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>