Didy -> RE: Dečija garderoba (26.9.2011 15:38:00)
|
Ja sam prijatelj na fb sa jednom devojkom koja salje HM stvari (i druge) vrlo povoljno. Sofiji sam kupila 7 bodica na kratke rukave za 1500 dinara, a ima i komplet od 5 na duge raukave za iste pare. Stefanu sam kupila dva tanja duksica za 1250 dinara. Bas sam zadovoljna! Ovi kod nas nisu normalni sa cenama! Ja ponesto kupim, gledam da je sto jeftinije, da je pamuk i da je prijatno. Kupovala sma i skupe stvari, pa se desavalo da posle 3 pranja izblede, tako da vise ne bacam pare. Ionako brze prerastu nego sto se ofuca kakvo god da kupis. Sestra mi ostavlja garderobu od sesrica, tako da pre svake sezone skinem sa tavana dzak i onda dokupim samo ponesto. Jakne i skafandere sam uglavnom od nje uzimala jer to uopste ne stignu da iznose. Sad sam joj rekla da mi ostavlja i cipele i patike, jer je Stefan poceo da se jako prlja napolju, pa ne moze u istim patikama i u vrtic i u blato, a da kupujem duplu obucu samo zbog igranja napolju, to mi je vec previse para. Inace, meni je skafander zakon![sm=bravo.gif] Od prvog dana ga imamao. Nekako sam najsigurnija kad ga obuce. Sad imamo divnu i toplu jaknicu koju smo kupili u Sloveniji, pa mislim da cemo ove godine probati u njoj da prezimimo. Ana, stvarcice su preslatke!
|
|
|
|