vukosava -> RE: Dečija garderoba (26.9.2011 21:36:29)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR mina to se cesto desi, da su tako brojevi off u zavisnosti od toga ko pravi. Npr. Carter pravi vece stvari (bar za americko trziste) i Heleni je sve njihovog uzrasta za 24meseca ogromno, a druge marke (osh kosh npr) nosi bez problema 24m majice....IZVORNA PORUKA: minavb Danas premestam neke stvari koje je Vanja prerastao, i pogledam zimsku jaknu iz H&M-a koja je inace za bebe od 9 meseci. Bila mu je jako velika i uglavnom je nosio skafander prosle zime. Ucinilo mi se da mu je ok, obucem mu je i stvarno mu jakna taman. Uporedim je sa novom Chicco jesenjom jakom za bebe od 18 meseci, i jakne su iste velicine, identicne. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ma i zavisi od modela. Ja sam tako jednom kupila jedno 4 bodica slatka, al njoj nije mogla glava da prodje. A druge stvari taj broj su bile sasvim ok. To je zato sto se ponesto pravi u Indiji, ponesto u Gvatemali, Kini, gde god vec a svi imaju razlicite prosecne visine i tezine beba...
|
|
|
|