RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (2.3.2015 13:27:50)

probala sam da popravim link...nešto zeza. Konkretno me zanima sam model, i materijal jakne.

Isidora, i meni se činilo da su tanje, ali me zbunilo ovo na rukavima, znam da obično to imaju zimske ili toplije jakne. Ne znam šta će to prolećnoj jakni, da mu se znoje duke.

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (2.3.2015 15:18:06)

Ja pre neki dan narucila jaknicu iz H&M za S.Lepa jeste ali je bas tanka,nije za vetar tako da cu morati jos jednu da uzmem.

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (2.3.2015 16:24:06)

azra evo podataka sa sajta, imas i sliku da vidis debljinu jakne. meni je jako tanka jakna, pipala sam je, navodno je zimska, mada ne deluje mi bas da greje jer nije punjena.
http://www.hm.com/rs/product/24769?article=24769-D

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (3.3.2015 1:31:11)

Hvala vam! Meni treba tanja, sada, kada krene malo toplije vreme.

mila83 -> RE: Dečija garderoba (3.3.2015 17:41:32)

Da li ste porucivale robu H&M sa neta, imate li nekog proverenog? Ja jos nemam iskustva sa tim,nekako sam navikla sta godi deci da kupujem , da prvo odmerim i opipam[sm=smiley36.gif] a videla sam na fb ima njih nekoliko koji se time bave,stvarcice izgledaju lepo i povoljno.

Negde gore u postovima sam procitala da je kvalitet sve losiji?

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (3.3.2015 19:09:35)

Ja stalno narucujem H&m,George,next(dok su bile manje) i to mi je vise hobi nego potreba ali sta cu kada bas volim [sm=smiley36.gif].Imala sam zenu kod koje sam porucivala ali se vise ne bavi time,odskoro imam neke nove prodavacice,jos su u test fazi tako da ti ne bih jos nijednu preporucila.Inace ima bas bezobraznih prodavaca,ja uvek obazrivo narucujem i po manje stvari,u pocetku samo jednu,dve dok ne steknem poverenje.

choopa choops -> RE: Dečija garderoba (3.3.2015 19:54:06)

Ja sam naručivala kod jedne kao provjerene, dok se jednom nije desilo da naručim robu u vrijednosti od skoro 200e, a ona mi preko mjesec dana ništa nije javljala, ni porukom ni nikako. Kad sam joj na kraju napisala da otkazujem narudžbu, ona me isprozivala na FB. Tad sam se iznervirala i rekla više nikad! Ma jednu jedinu majicu ne bih više naručila preko FB.

A istina je da je u HMu kvalitet sve lošiji s godinama.

Sada naručujem samo preko ebaya.

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (3.3.2015 19:59:38)

Choopo razumem te,meni jedna skoro trazila da joj uplatim unapred [sm=zmeden.gif]Poludela sam a narucila sam robu u vrednosti 85 e.Nisam naravno platila unapred,nisam luda i odmah nasla drugu preprodavacicu.Ma ima ih lom ali je tesko naci fer i postenu,mada kada vide kako narucujem,jure me posle same.I da,kvalitet je sve gori i gori.

mila83 -> RE: Dečija garderoba (5.3.2015 15:43:58)

Ou,sad kad citam sta ste napisale,mozda bolje da se i ne upustam u to. Ja sam i navikla da to sve vidim uzivo, pa cak i dete da proba ako je sa mnom.

Bibilib -> RE: Dečija garderoba (5.3.2015 15:49:57)

Ja porucujem robu preko neta ali ne placam unapred vec po uzecem...to mi je sigurno...do sad se ni jednom nisam pokajala i nadam se da necu...a inace im kupujem i po gradu...

mila83 -> RE: Dečija garderoba (5.3.2015 15:52:51)

Bibi, ajd mi posalji onda u pp kontakt ili link preko koga porucujes [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Dečija garderoba (5.3.2015 15:55:52)

IZVORNA PORUKA: choopa choops
A istina je da je u HMu kvalitet sve lošiji s godinama.

Slazem se, a i cene nisu oooodavno kao nekada. Ja sam u h&m kupovala sebi na decijem odeljenju i dan danas imam njihovih pantalona i majica. Ali je to sve staro preko 6 godina.
Za malisu sad kupujem c&a, bolji mi je pamuk, imaju onaj bio pamuk, i znatno su jeftiniji.
Preko neta samo kod proverenih i gde se placa pouzecem, skoro me je jedna izvacarila za 500 din. Trebalo je unapred kao da se plati 500 a ostatak pouzecem, i ladno je nestala. Pogasila sve profile [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (5.3.2015 19:03:04)

Joj Wiv ne placaj nista unapred.Mene jedna pre neki dan nagovarala da moram da platim unapred,kao ne salju kod nas pouzecem.A ja stalno narucujem i znam da nije tako.Jos mi se muz smeje i vice iza mene "prevarant,prevarant,naisla si na prevaranta" [sm=smiley36.gif]
C&a je stvarno kvalitetan,kada je Stasa bila beba samo njihove bodice smo koristili i ostali su svi kao novi.

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (6.3.2015 0:22:51)

Meni se češće desi da omašim kada vidim nešto uživo, nego kada kupujem preko neta. Uglavnom naručujemo George, C&A, Metalan, GAP, od skora i Next... Znam kakvi su kalupi, i uglavnom sam zadovoljna kupovinom. Nemam snage da se šunjam po radnjama i tražim, ovako razgledam polako, pa još ako naiđe neko sniženje, super.

mali_mis -> RE: Dečija garderoba (6.3.2015 7:47:05)

Ja sam vise odece uzimala u c&a, nego u h&m, u ovom drugom kad naletim na bas bas nesto da je dobro. Bolji materijal (ono pipanjem) mi je u c&a, a i nesto mi jeftinije. Jednom sam u Lindexu ulovila neku rolku za A., prosto mi zao sto nisam uzela vise njih. Ta rolka posle godinu dana pranja (odma uzmem broj veci da se duze nosi [sm=smiley36.gif] ), nije izbledela, niti se skupila.

mila83 -> RE: Dečija garderoba (6.3.2015 7:49:58)

Ja sam zadovoljna Carter's garderobom za bebe,vidim ima preko neta da se naruci.Meni je drugarica dala od svoje cerkice,kao novo je,pogotovo bodici,koji se inace puno nose.

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (6.3.2015 7:51:43)

Mali misu jeste dobar c&a ali u h&m ima vise izbora za vecu decu.Ja sam uglavnom zadovoljna sa svim sto narucim sa ovih stranih sajtova npr.matalan,george,next,disney u sport directu mi je super.

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (6.3.2015 8:08:36)

Carters je odlican ali nisu bas jeftini obzirom da im je bodic bilizu 1000 din ...
Veselice, bas cu da pogledam ovo sto si navela, inace ne narucujem preko neta.

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (6.3.2015 8:11:54)

ja isto narucujem , uglavnom next, i prezadovoljna sam, lep im je kroj stvari, ai kvalitete, jesu malo skuplji, ali vredi.

inace sveki mi je u Nemackoj , tamo je nekad zivela, i sada je nakupovala brdo stvari za Unu, jedva cekam sledece nedelje da stigne, ne zna se ko ce biti srecniji U ili mama[sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (6.3.2015 8:14:19)

Me obavezno vidi,ima svaceg.
Um ja mislim da ces ti biti srecnija[sm=smiley36.gif].Znam po sebi ja vise volim njima da kupujem nego sebi.Jos moja A.je prava mala damica pa i ona uziva u biranju garderobe dok je S.nezainteresovana jos

mila83 -> RE: Dečija garderoba (6.3.2015 10:49:17)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Carters je odlican ali nisu bas jeftini obzirom da im je bodic bilizu 1000 din ...
Veselice, bas cu da pogledam ovo sto si navela, inace ne narucujem preko neta.

Jeste.Ali kod nas zato u gradu sada ima akcija ! Zivele akcije ! [sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (6.3.2015 10:51:29)

Me jeste skuplje ali traje.A i sto akze Mila,uvek mozes pratiti akcije i kupiti dosta jeftinije.

mila83 -> RE: Dečija garderoba (10.3.2015 11:01:57)

Evo iskoristila sam akciju za Carter's komplete kod nas i ponovila svoju malu devojku [sm=smiley36.gif] Ja sam zadovoljna! Jedan je kompletic tanji pamuk,a drugi,ovaj sa jaknicom je malo puniji! A mislim da nije bilo skupo,naravno sa popustom![sm=jezicek.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0310/il7-109858.jpg[/img]

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (10.3.2015 13:06:02)

Jaoj sto je slatko,a i Carters je bas,bas kvalitetan.Ja imam dosta njihovih stvari za bebe i sve su kao nove.

mila83 -> RE: Dečija garderoba (10.3.2015 13:17:23)

IZVORNA PORUKA: veselica

Jaoj sto je slatko,a i Carters je bas,bas kvalitetan.Ja imam dosta njihovih stvari za bebe i sve su kao nove.

Ja sam tako i isprobala,drugarica mi dala od njene bebe pa sam se uverila u kvalitet.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>