RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (18.11.2014 0:41:31)

Ja sam do sada imala neke proverene... Šta znam, nisam često, ali povremeno sam kupovala, naročito kad imamo rođendančiće, pa volim devojčicama da kupujem neke lepe stvarčice. Imam jedno loše iskustvo kada sam dobila bluzu koju nisam naručila, ali sam je vratila, žena uredno vratila novac, ali je to cimanje. Sada sam htela nešto da naručim i čekam odgovor jer se uskoro zatvara naručivanje, ali ništa. Ovo mi se nije dešavalo. Zbunjena sam. Valjda im ne trebaju pare.

A da ne pričam koje su razlike u cenama. Za jednu istu stvar kod jedne 3100, kod druge 3600, kod treće 3800! Po meni, to nisu male razlike, naročito kada se naručuje više komada.

mati -> RE: Dečija garderoba (18.11.2014 0:44:24)

Azra , pa moja sveki radi sa decjom garderobom na pijaci.

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (18.11.2014 0:58:38)

Blago tebi! :-) Hvališ se ili se žališ??? Zezam se... Ma ima nekih stvarčica koje bih teško pronašla tamo.

mati -> RE: Dečija garderoba (18.11.2014 1:06:50)

Ma ne, ja sve sama kupujem svojoj deci. Mislim, u redu je da im ona ponekad nesto pokloni, ali ne ocekujem da ih oblaci.
Ja dok nesto ne opipam i dobro promerim, nista. I ovako se stalno zeznem ...[sm=smiley1.gif]

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (18.11.2014 1:11:17)

Mati, verovala ili ne, ja se mnogo češće zeznem kada kupujem uživo. Ovako, ako znam ko je proizvođač, već sam imala te stvarčice, znam kalupe, modele, nema šanse da pogrešim. A uživo, pogledam boroj koji znam da je njegov, a ono mi deluje veliko, pa uzmem manji broj, ili obrnuto. Tako da kada kupujem po radnjama, obavezno čuvam račune i neretko menjam zbog veličine.

Ovih dana recimo tražim pidžamice po gradu. Extreme Intimo ima, ali su mi se dve poslenje njihove razvukle strašno i rekla sam neću više da dajem pare pa da se raspadnu. I sad nemam pojma gde da gledam za pidžame.... Svuda neke prozirne.

mati -> RE: Dečija garderoba (18.11.2014 1:15:04)

Ja uzimam Contrast-ove pidzame. Sa njima neces da pogresis sigurno.
A imam i neke Betex, one su mi dobre za vrtic.
Odo... Sutra me mm budi da vodim Matu u vrtic.

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (18.11.2014 1:33:34)

E mi smo dobili bili odavno neku Betex i bila je super. A gde da nađem Contrast?

mali_mis -> RE: Dečija garderoba (18.11.2014 8:11:04)

Mi smo A. prosle godine kupili pidzamicu u c&a, i dalje su mu taman, nije cak ni boja izbledela.
Jos uvek se ne usudjujem da mu odecu narucim preko neta. Ja to moram da opipam, vidim uzivo, zavirim u savove [sm=zz_biggrin.png] eto nek mi srednja sluzi makar gledanju savova [sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (18.11.2014 8:19:46)

IZVORNA PORUKA: Azra_

Mati, verovala ili ne, ja se mnogo češće zeznem kada kupujem uživo. Ovako, ako znam ko je proizvođač, već sam imala te stvarčice, znam kalupe, modele, nema šanse da pogrešim. A uživo, pogledam boroj koji znam da je njegov, a ono mi deluje veliko, pa uzmem manji broj, ili obrnuto. Tako da kada kupujem po radnjama, obavezno čuvam račune i neretko menjam zbog veličine.

I meni se ovod esava samo sto se ja obicno zeznem pa kupim vece [sm=smiley36.gif]

I mi imamo dosta Contrastovih stvari stvarno su dobre.

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (29.11.2014 1:30:52)

Uputila me jedna mama gde ima Contrast, ali tamo ih više ne prodaju pa smo našli neke pidžamice domaće proizvodnje. I stvarno je super. Dugačak donji deo, onako slim, nije pumpasta i da leti oko deteta. Super je.

Treba mi mala pomoć od mama koje imaju iskustva sa Next stvarčicama. Kakvo je stanje sa veličinama. Mi imamo 3god. Da li bluzice da naručujem 3-4, ili 4-5? zadnji put sam Next kupovala dok je bio beba, baš se ne sećam kakvi su im kalupi i modeli.

vikiveki -> RE: Dečija garderoba (29.11.2014 6:25:21)

I mi imamo dosta Contrastovih stvari i zadovoljni smo,sve što je stariji nosio sada nosi mlađi sin,a i dalje izgledaju kao nove.[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (29.11.2014 13:11:32)

Uputila me jedna mama gde ima Contrast, ali tamo ih više ne prodaju pa smo našli neke pidžamice domaće proizvodnje. I stvarno je super. Dugačak donji deo, onako slim, nije pumpasta i da leti oko deteta. Super je.

Treba mi mala pomoć od mama koje imaju iskustva sa Next stvarčicama. Kakvo je stanje sa veličinama. Mi imamo 3god. Da li bluzice da naručujem 3-4, ili 4-5? zadnji put sam Next kupovala dok je bio beba, baš se ne sećam kakvi su im kalupi i modeli.

Azra nextove stvari uvek vece, Moja U ima 106 cm, i uzimam joj 4-5 ili 5-6, kalupi su im manji. Jaknu sam uzela 5-6 i taman joj je.

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (29.11.2014 13:33:57)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

I mi imamo dosta Contrastovih stvari i zadovoljni smo,sve što je stariji nosio sada nosi mlađi sin,a i dalje izgledaju kao nove.[sm=bravo.gif]

Imam i ja, najbliza mi je radnja decje garderobe...ok su..

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (29.11.2014 13:46:53)

meni su govorili da next ima vece kalupe i da uzimam manji broj. juzela sam mu jednom 2 trenerke donji deo 3/4 (tad je imao 3 godine, jos se ja bojala da mu ne bude veliko), medjutim bile su mu knap, nosio ih je mozda mesec dana plafon.
sve u svemu vise ga ne kupujem, jer bi mu 4/5 bilo knap, a 5/6 veliko

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (29.11.2014 19:28:50)

Hvala mame.
UM, kažeš da su veće stvarčice, a uzimaš veličinu 5-6!!??? To valjda znači da je kalup manji?[sm=zmeden.gif] Mi ćemo za mesec dana 3 god.pune. Ja se razmišljala da li da uzimam 3-4 ili 4-5. Sad sam tekk zbunjena.

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (29.11.2014 23:15:10)

Kazem nxtove stvari uvek vece uzimas, mali im je kalup. U nosi njihove bluzice i duksice i helanke 4-5. A jakna 5-6 joj je taman, nije knap, ali taman preko nekog debljeg dzempera.

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (29.11.2014 23:16:11)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Azra nextove stvari uvek vece, Moja U ima 106 cm, i uzimam joj 4-5 ili 5-6, kalupi su im manji. Jaknu sam uzela 5-6 i taman joj je.

mati -> RE: Dečija garderoba (29.11.2014 23:18:49)

E mi smo dobili bili odavno neku Betex i bila je super. A gde da nađem Contrast?

Azra ne znam u kojoj radnji si bila, imas na pevcu, bas preko puta kafane "Joca i Nena" gde je bila. Bas na uglu kod pesackog.
A Betex pidzamice su isto dobre njih imas po onim malim radnjicama od grcke ambasade prema autobuskoj sa desne str.
Meni se svidjaju i Orange majcice i duksici.

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (30.11.2014 0:46:59)

UM, shvatila sam.[sm=smiley36.gif] Nisam se uopšte skoncentrisala. Hvala ti.

Mati, nisam tamo uopšte gledala, niti znam da ima uopšte radnji za klince u tom delu. Ja tu oko užeg centra što nađem dok šetamo po gradu, to je. Pogledaću. Hvala ti.

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (30.11.2014 0:53:08)

Nista[sm=smiley36.gif] i ja sam 3x citala post da vidim sta sam napisala[sm=smiley36.gif]

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (30.11.2014 1:15:59)

George bluzice i duksiće imamo uglavnom 3-4 i ok su. Jaknicu 4-5 veličina, komotna mu je, a za Next baš nisam skoro uzimala pa nisam sigurna.

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (6.12.2014 1:12:07)

Kako su bezobrazni ovi preprodavci!!! Svi su podigli cene. Da ne pričam što je jedna ista jakna na jednom mestu 3800, na drugom 4200 na trećem 4500, pa zavlačenja, pa ti šalju kad im se ćefne. UF, naljutiše me... A mi smrtnici u zemlji Srbiji nemamo privilegiju da na drugi način kupujemo te fine stvari...

Izgubila sam šal detetu. Prelep komplet šal-kapa-rukavice, praktičan i uz sve nam se slagao. I sada ću da crknem da nađem isti, a znam da je nemoguće. Videh neki Kitti ima lepe setove. Znate gde mogu da se nađu?

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (2.3.2015 13:05:56)

Ženske, opet ja ovde! Mala pomoć mi treba! Da li je neka imala ovakve jaknice iz HM-a? Da li su za proleće, ili su deblje?

http://picpaste.com/hmprod-5b5cOIv0.jpeg

vikiveki -> RE: Dečija garderoba (2.3.2015 13:18:05)

Azra ja ne mogu da otvorim link. Mogu samo reci da je generalno kvalitet odece iz godine I godinu sve losiji.Dosta stvari koje sam kupila pre nekoliko meseci vec je upropascena a stvari koje moj najmladji sin nosi od brata kupljene pre nekoliko godina jos uvek su kao nove

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (2.3.2015 13:26:26)

azra, to je kao wind jakna, tanja, nije nesto topla, moze za prolece[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>