Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.7.2009 16:40:48
|
|
|
|
Nensi*
|
Imamo patuljastog pinca,zove se Arči [URL=http://www.postavi.com/view-189_2.jpg] [/URL]
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.7.2009 17:00:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imam jedno lepo chupavo kuche....neznam koja je rasa...ali obozavam ga
< Poruku je uredio Smeshkica -- 30.7.2009 17:01:25 >
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.7.2009 17:10:44
|
|
|
|
Rina
|
Preslatki su vam ljubimci...ja sam imala ribice,najvise mi se svidjalo to sto ne laju,ne mjaucu,ne ostavljaju dlake po kuci
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.7.2009 17:16:23
|
|
|
|
Nensi*
|
Arči je hiperaktivan,ima energije za trojicu ,a sto se tice dlaka,ne linja se jer mu je dlaka jako,jako kratka... Smeshkice,bas ti je slatka kuca
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.7.2009 17:35:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Smeshkice,bas ti je slatka kuca Hvala Inache...zove se Medo...i bash je medo I tvoj kuca je sladak....gnjavila sam juche slichnog...jedna zena ga shetala...pa nisam mogla da odolim
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.7.2009 22:32:15
|
|
|
|
Skoki
|
Nikada ne bih rekla da vecina vas ima kucne ljubimce. Ja sam potpuni obozavalac, ceo zivot imam pse. Cak sam odrasla uz jednog u stanu. Sada imamo dva psa, Staforda muzjaka i Bernadinca zenku. Imamo veliko dvoriste, ali su psi u stanovima. Staford je ziveo sa nama u stanu pre nego sto smo kupili kucu, tako da je tako ostalo i kada smo se preselili. On i Lea se slazu fenomenalno, ona ga stalno juri i mazi, cupa, ceska. Obozava kada on legne na pod da se valja preko njega. Cak je naucila da mu krisom daje hranu ispod stola za vreme jela. Nisam mnogo pisala o Bernadincu, posto je jos mlada, ima svega 7 meseci, i kao sto ih svi opisuju ona je dobri div. Moram da napisem komentar za izvodjenje pasa. Ja ih delim na primitivce i obrazovane ljude. S`obzirom da sam zivela u centru grada, oduvek je vazilo pravilo za skupljanje otpadaka od psa, tako da sam od malih nogu to radila, i to mi je potpuno normalno. I kada nisam imala dete smetalo mi je kako neki ljudi ne mare za takve stvari. Verujem da bi svaki pas, bez obzira na rasu, u javnosti treba biti na povocu. S`obzirom da imam Staforda (za mnoge ljude krvolocno cudoviste), imala sam mnogo neprijatnosti i scena kada nam je prislo kuce koje gazda nije moga da kontrolise i za koje je samo rekao, nece on. Najezim se od takvih vlasnika. Moram da dodam da su vam zivotinjice prelepe, sve do jedne .
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.7.2009 22:40:41
|
|
|
|
božana
|
Obožavam kuce, ali nemam kućnog ljubimca pošto sam protiv toga da kuče bude u stanu.Da živim u kući, sigurno bih imala i jednu kucu.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.7.2009 22:46:12
|
|
|
|
Skoki
|
Zaboravila sam da ubacim slikice Ovo je par sa sinom moje sestre, inace staford se zove Bak, a bernadinac Beba
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.7.2009 22:46:51
|
|
|
|
guppy RR
|
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 4.8.2009 14:32:54
|
|
|
|
ljubičica
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 4.8.2009 14:33:48
|
|
|
|
Anoniman
|
hoću i ja ovakav sisnjak ljubičice
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.8.2009 11:58:34
|
|
|
|
bonita
|
r ovo je moja maca,ima 4 meseca i zove se TUPSI. inace je jako nemirna i nezgodna.Smiruje se polako,ali je jos uvek u fazi grebanja
< Poruku je uredio bonita -- 30.8.2009 12:00:19 >
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.8.2009 22:14:27
|
|
|
|
Lilly*
|
Nabavili smo i macu Šta kažete kakvi drugari
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.8.2009 23:14:52
|
|
|
|
Nensi*
|
Jao,preslatke su vam mace,ja obozavam mace...Moji imaju dva macora,sad cu da nadjem neku sliku da postavim... Ja sam sliku moje kuce vec postavila...
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.8.2009 23:22:15
|
|
|
|
Nensi*
|
Ovo je Neca,i on svoju nuzdu uredno vrsi na WC solji a niko ga nije ucio...Sad cu da pronadjem jos neku slicicu
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.8.2009 23:28:41
|
|
|
|
Nensi*
|
A ovo su Gaja (zuti) i Peca (sivi) Peca je na zalost uginuo,i sad imaju Gaju i Necu (beli)
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 7.9.2009 9:30:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Imam preelepog zlatnig retrivera moja maaala juubav...bas je svi u kuci volimi mazimo i pazimo// .... sad nemogu da postavim likicu jer nemam program na ovom kompu...al uskoro...
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 8.9.2009 15:17:09
|
|
|
|
bonita
|
sta mislite,jeli pametno to sto imam macu u kuci a pokusavam ostati trudna. Cula sam raznih prica da to nije dobro za buducu majku i za bebu. Da li su to samo prazne price ili ima neke istine?
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 8.9.2009 16:09:19
|
|
|
|
Verus
|
bonita, radi se o toksoplazmozi...nemoj ti cistiti macki posip (pesak), ako zivi u kuci, a slobodno je mazi, ali odmah operi ruke...sve one standarde mere predostroznosti.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 8.9.2009 16:22:59
|
|
|
|
marince1
|
evo moje duse,zlatni retriver (moja svekrva kaze risiver),ali slikano je pre par meseci . Kad su bile ove vrucine on je jadnicko po celi dan sedeo u fontani,hladio se
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 9.9.2009 22:25:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: marince evo moje duse,zlatni retriver (moja svekrva kaze risiver),ali slikano je pre par meseci . Kad su bile ove vrucine on je jadnicko po celi dan sedeo u fontani,hladio se Joooj dusa malaaa......obozzzavam ih...... evo slikica i moje ljubimice...
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.9.2009 9:29:45
|
|
|
|
axel
|
Maca je baxx lepa... :))))
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.9.2009 13:14:08
|
|
|
|
marince1
|
Takav je i moj,meni u stvari treba pas cuvar da mi cuva psa
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?