Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.6.2008 22:09:38
|
|
|
|
guppy RR
|
Pa već moj nick kaže da imam Naravno:
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.6.2008 17:44:04
|
|
|
|
spps
|
ja imam deguje(neznam kako se jim kaže kod vas )
< Poruku je uredio spps -- 11.6.2008 17:48:16 >
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 9.7.2008 9:23:50
|
|
|
|
prase
|
Ja imam psa, tj. sad je ona ostala sa mamom jer smo se nas dvoje (troje) odselili Mnoooooogo nam nedostaje i uopste ne mislimo da je zapostavimo kada se beba rodi. Mozda ima i istine u tim pricama da beba i pas ne treba da budu zajedno bez ogranicenja, ali ima i preterivanja, pa necu valjda drzati dete u sterilnoj sobi do polaska u skolu? Moja Lajka je cistija od mnogih ljudi koje znam
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.7.2008 14:58:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Mog brata je čuvao pas. Non stop je spavao (ustvari spavala - ženka) pored kolevke, i čim se on probudi ona trči po moju mamu i laje - zove je da dođe i vodi je do brata. Tu kerušu smo kupili još kada sam ja bila relativno mala (7-8god), nije više živa. Naime, i ja i brat (koji je 13 god mlađi od mene-hoću da kažem da je bio beba) smo odrasli sa psom koji je spavao sa nama u krevetu, koji nam je lizao tanjir - i nije nam ništa. Druga stvar je to što kod mene ne dolazi ni pod opciju "razno" da imamo kućnog ljubimca. Meni je to prevelika obaveza. Hoće da piški - neće da piški, nahrani, šta ćeš sa njim dok si na putu...ili operi akvarijum...ili promeni piljevinu... valjda sam se zasitila, kao dete sam stalno imala neke životinje.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 7.8.2008 20:12:11
|
|
|
|
una77
|
Imamo psa u kuci Chau-chau zenka i nije bas nesto odusevljena bebom ljubomorna je na nju kada bude veca videcemo kako ce biti kada beba bude trckala po kuci. Kada nam dodju druga deca u posetu uglavnom bezi od njih.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 17.8.2008 22:19:16
|
|
|
|
Miss O
|
Imamo 2 psa Astra i Mali.Jako su nam privrzeni.To su lovacki psi(brak jazavicari). Imali smo i ribice i papagaje i kanarince ali smo ih ispoklanjali jer su obaveze bile velike.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 23.10.2008 19:49:27
|
|
|
|
dama
|
Da, papagaja koji se zove PAPI
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 15.11.2008 22:16:44
|
|
|
|
guppy RR
|
Evo sličica mojih ribica
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 6.1.2009 13:31:06
|
|
|
|
Penzos
|
Za admina jedno pitanje. Kako poslati sliku kucnog ljubimca slikanog mob.telefonom? Penzos-13:30-05.01.2009
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 6.1.2009 13:34:37
|
|
|
|
kumara
|
Ja imam 2 sarplaninca!!!!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 7.1.2009 10:32:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Penzos Za admina jedno pitanje. Kako poslati sliku kucnog ljubimca slikanog mob.telefonom? Penzos-13:30-05.01.2009 Dragi Penzos, naša guppy verovatno nije videla ovu poruku. Kako ja to radim? Bluetooth - om prebacim sliku sa tel na komp, i ostatak radim po uputstvu iz ove teme KLIK Nadam se da sam pomogla. Možda guppy zna neki lakši način.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 8.1.2009 8:39:06
|
|
|
|
guppy RR
|
Dragi Penzos, da li vas interesuje kako se slika prenese iz mobilnog u računar ili ta slika iz kompjutera na portal? .. ili oboje?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 18.2.2009 22:43:37
|
|
|
|
NadaR
|
Mi imamo jednog zlatnog retrivera zove se MRVICA! Mm ne voli zivotinje u kuci pa nam je Mrvica vani u boksu! Imamo veliko dvoriste pa mislim da mu je super tako!
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 18.2.2009 22:57:14
|
|
|
|
sonja999s
|
jao ja sam preterala, imam 3kuce. sreca pa zivimo u kuci i svicnem ih napolje kad me smaraju.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 18.2.2009 23:03:35
|
|
|
|
Jacaca
|
Imam pudlu toy ima 5 godina, ali je jako mala, zove se Maza i tretiramo je kao clana porodice.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 18.2.2009 23:11:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi imamo psa po imenu Ra, od skoro je clan nase porodice i jos uvek je mali, ima tek 4 meseca. A pre njega smo imali dalmatinca po imenu Aron.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 20.2.2009 23:21:32
|
|
|
|
Jacaca
|
Ovo je moj kucno ljubimac, clan porodice.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 20.2.2009 23:41:23
|
|
|
|
Verus
|
Jacaca ja sam imala pekinezera zvala se Maza! I dalje mi nedostaje....umrla je sa 13 godina i to od otrovnog krpelja u sred NS! Primala je infuziju 4 dana i veterinar je konacno rekao da ne moze nista da uradi za nju...bila je najveselija kuca ikad...stavicu sliku mojih ljubimaca. Imamo macka Cezara, i psa Argosa. Cezar ce napuniti 9 godina u avgustu, a Argos je napunio 2 godine proslog oktobra. Stavicu slikice.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 20.2.2009 23:42:59
|
|
|
|
Laura
|
Ja imam rotfajlera Leu, pa mi njena slika ne ide uz ovu malu slatku pufnicu
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 20.2.2009 23:48:23
|
|
|
|
stella
|
4 rotvajlera a zovu se Stella Bex Boa Konna
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 20.2.2009 23:53:40
|
|
|
|
Verus
|
ja ne umem da stavim sliku ovde kako si ti jacaca stavila tvoju Mazu kad si "umetnula" u poruku?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 21.2.2009 0:01:45
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 21.2.2009 0:03:58
|
|
|
|
Verus
|
Drag the corners of the transparent box below to crop this photo into your profile picture.Click on people's faces in the photo to tag them.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 21.2.2009 0:06:17
|
|
|
|
Jacaca
|
e sada na drugu temu isto tako ubaci svoju.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?