|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Imate li kućnog ljubimca?
23.3.2012 13:59:18   
Krcko
Imam jednu malu razmaženu(za ovo sam ja krivac)bolonjezerku Niku koju obožavam(i da mi je neko pričao da se kućni ljubimac može toliko voleti-nema šanse da bi mu poverovala).Kao bela pufnica jeuser posted image .Čim budem u prilici staviću slike. 

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 776
23.3.2012 15:47:08   
mamamikka
imamo psa Astora, to je ooogromann crni dodž kojeg sam našla na putu kraj igrališta bio je majušan, mogao je stati na dlan, dve nedelje sam ga negovala dok nije progledao, hranila ga na svaka dva sata, masirala stomačić i svašta nešto. Svi su mislili da nema šanse da preživi, ali eto od one gombice narastao kuca veličine labradora, samo crn i strašan svakom ko ga ne zna. Za ostale je to kamuflirana cicamaca. I definitivno je član porodice. Volela bih da nabavim akvarijum kad klinci malo porastu.

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

(odgovor članu Krcko)
Direktna veza do poruke: 777
27.3.2012 0:28:16   
pocahontas
user posted image

Ne znam da li sam dobro zakacila sliku...nadam se da jesam..
Ovo je moj gospodin za svoj 4. rodjendan, ovog januara je napunio 8 godina, jako je dobar i poslusan i nemam dilemu da ce i bebu obozavati i da ce se super slagati user posted image kao i do sada i kad dodje beba on ostaje ravnopravan clan porodice user posted image

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 778
27.3.2012 0:51:37   
Sanchy
Danas je maminoj koleginici stiglo da plati 30000 dinara na ime poreza za drzanje psa?!E sad mama ne zna koja je rasa u pitanju ali je siguurna da nije staford itd za koje su pominjali uvodjenje nekih taksi....jel jos neko dobio i zna li se koji psi su oporezovani?

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 779
2.4.2012 1:27:31   
Anoniman
bigl laje. laju svi psi, ali bigl to posebno voli i cesto to radi, a nista tako efikasno ne budi dete kao pas koji laje.
nisu laki za vaspitavanje, pa ako ne zelis da bude vezan 24h dnevno (sto je i greota) moraces bar 4h dnevno da posvetis samo njemu, a sa malom bebom mislim da neces moci. lovacki psi traze puno vezbe inace postanu destruktivni.
imam i ja 220l akvarijum i sijamku (gora je od malog deteta), nijedno ne zahteva toliko vremena kao pas.
dalje?
terijeri - unistice ti i tuje i ostatak baste.
psi za krilo (pudle, pekinezeri, spicevi, pinchevi, bishoni i ostala sitnez) nisu za napolje, ali mislim da strava rasteruju macke. i ljude. samo kao bonus uglavnom imaju maniju velicine.
shar-pei - cest problem sa kozom kome treba posvetiti dosta vremena.
ovcarski psi - isto kao i lovacki, traze vezbu i vreme inace jao si ga tebi.
vidis problem?
na kraju, ako ne verujes meni - ima nas domaci sajt o kinologiji, pitaj tamo kojeg da uzmes, samo nemoj da se iznenadis ako pokusaju da te skrate za glavu - vecina tih ljudi bi psa stavila u testament, ne bi ih uzimali da im rasteruju macke.

(odgovor članu Krcko)
  Direktna veza do poruke: 780
2.4.2012 9:20:23   
mama kukunka
BB odlicna antireklama!!
Evo da dodam moj predlog istim povodom
engleski buldog- spava 20h dnevno, rasteruje macke k'o u crtanom filmu, kad je napolju, a narocito vezan ( isto mislim da je greota) verovatno smrdi ko tvor..hrce i prdi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 781
2.4.2012 9:27:07   
bebać
Žene sa psićima......jel se vaši ljubimci trenutno opasno linjaju??? Lori opadaju dlake, to je strašno.....i to sve one velike(valjda zimske) a ostaju one male mekane....jel to sad ide u proljeće i kako to najlakše premostiti? Hvala

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 782
2.4.2012 9:28:17   
Olga75
cesljaj je Bebac pa ce biti manje dlaka po podu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 783
2.4.2012 9:30:35   
bebać
to i radim, češljam je il u kadi il na balkonu, valjda je to ovo proljećno linjanje.....usisavam 2 puta dnevno, i opet ima dlaka

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 784
2.4.2012 9:33:25   
Olga75
dok se ne izlinja user posted image
a da dodam za buldoge , njima se stalno moraju cistiti oni nabori user posted image
svi ljubimci zahtevaju puuuuno paznje i strpljenja
ali ja ih volim user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 785
2.4.2012 12:02:38   
Anoniman
antireklama za sajt ili za ne uzeti psa? kod njih sam bila redovna dok nisam zatrudnela, sad sam malo batalila jer sam ovde user posted image
i dalje sam protiv toga da se pas uzme zbog takve trivijalnosti, ali bar ce sada dobro razmisliti da li je vredno. ako je vec zapela, bolje da joj olaksam pa da ne pate ni ona ni pas.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 786
2.4.2012 12:05:20   
mihi
Ko ima viška para a nije veterinar da ga sam leči nek uzme Engleskog buldoga, mi smo ga imali, pas je poseban i drugačiji od ostalih pasa ali i zahtevan prilično.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 787
2.4.2012 12:09:09   
Anoniman
ima na sajtu animal planet-a test licnosti pa oni preporucuju kojeg psa/macku da uzmes. naravno, preporucuju rasne a meni je tako mindodj ... bolje sam se snalazila sa ulicarima nego sa rasnima (haaaa, sta to govori o meni user posted image ?!!)

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 788
2.4.2012 12:30:56   
nenja22

IZVORNA PORUKA: bebać

Žene sa psićima......jel se vaši ljubimci trenutno opasno linjaju??? Lori opadaju dlake, to je strašno.....i to sve one velike(valjda zimske) a ostaju one male mekane....jel to sad ide u proljeće i kako to najlakše premostiti? Hvala

linja neko kko...kosta se dlaka verovatno najeo ihaj, al' sta da mu radim, navicice kao mali, pa mu nece biti gadno kasnije ko meni sto je, kad mi uleti neka u usta user posted image

a borba nam se svodi na usisavanje i uterivanje mie u more 2-3 puta nedeljno, dok se istrese i osusi dalje u setnji, poispada i dlaka dosta...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 789
2.4.2012 12:43:36   
IVA 11
Da se nadovezem za engleskog buldoga, ima ga moja najbolja drugarica. Jako je dobar, za macke je glavni, spava puuuuuno, lijenj je i nije za duge setnje, svakodnevno mu se mazu nabori i kreme za to nisu bas jeftine...Ona se zali da je jedino sto treba para za hranu, sijecenje kanzdi, kreme za bore, ali oni su ga platili 1.200 e tako da im isto dodje. Ali kad se voli, nije tesko. user posted image

Moje misljenje je da pas je za kucu, naravno nevezan, da ima slobodu kretanja. Nama je stan veliki ali sam imala obavezu da ga dosta izvodim napolje, dlake po kuci, itd, a sama kuci sa Lukom koji spava bas kad kuca hoce napolje. Kod mog brata je, imaju ogromnu kucu i dvoriste, uziva i presrecna je. Volim pse, ali ipak manje obaveza treba za mace. user posted image

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 790
2.4.2012 20:00:13   
pocahontas

kupi Furminator, mene je spasio! imam labradora, uuuuzasno se linja i kupih jesenas, po nagovoru veterinara, furminator. od tada ga preporucujem svima koji imaju pse :-D ima da se kupi u bolje opremljenim prodavnicana sa opremama za ljubimce, malo je skuplji, ali meni se isplatio svaki dinar. e da, ako se odlucis za to, nemoj kupiti u prodavnici vec malo procackaj po internetu, ja sam iz ns i kupila sam ga od nekog momka koji ih nabavlja iz nemacke, platila sam 3000din. a isti takav je u prodavnici skoro 6000.din.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 791
2.4.2012 21:27:57   
mama kukunka

IZVORNA PORUKA: nenja22

linja neko kko...kosta se dlaka verovatno najeo ihaj, al' sta da mu radim, navicice kao mali, pa mu nece biti gadno kasnije ko meni sto je, kad mi uleti neka u usta user posted image

a borba nam se svodi na usisavanje i uterivanje mie u more 2-3 puta nedeljno, dok se istrese i osusi dalje u setnji, poispada i dlaka dosta...

joj nenja super je to kad moze da se bucne u moru..znas da je cist i da ga ne jedu buve!!
Ja sam danas kupala mog matorva iz lavora..nisam imala snage da ribam posle kupatilo..pa onda prskala nekim g.netom prtiv buva..pa sto cuda..
jos jednom me pravis ljubomornom!user posted image

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 792
3.4.2012 21:43:57   
nenja22
user posted image

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 793
5.4.2012 0:32:24   
nenja22
user posted image

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 794
5.4.2012 0:35:48   
PoisonEve
Jooooj, kakve radostiuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 795
5.4.2012 0:38:35   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
ja sam ubedjena da macka pikira moju zilu kucavicu, samo mi niko ne veruje user posted image

(odgovor članu nenja22)
  Direktna veza do poruke: 796
8.4.2012 12:49:17   
bebać
Žene koje imate ženke.....mi smo danas Loru parili, ovo joj je bilo i prvo 'tjeranje' i prvo parenje...e sad mene muči što 'se priča' da prvo 'tjeranje' treba preskočiti, mada te info nisam našla na netu....danas joj je bio 4-5 dan od kako je 'prokrvarila'...muž je odveo i bila je sat kod 'tate'user posted image user posted image

kako ću znati da je oplodjena uspješno i dali da je za dva dana opet odvedemo(to sam našla na netu)???

ako ovo uspije, kučići bi trebali biti divni....oboje su bijeli...ona je mješanac(tata pekinezer a mama 'domaća neka kujica')user posted image user posted image a sada ovaj 'budući tata' je čistokrvni pekinezer(pedigre, papire i ti bakrači)user posted image

stavim slikice dok mi m dodje, dala sam mu da mi sve fotka, inače sam i ja planirala ići sa njim al me nei virus skljokouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 797
8.4.2012 14:31:53   
bebać
Evo moje Lore

user posted image

Lora i Cezar 'u akciji'
user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 798
8.4.2012 14:37:21   
Verus
ne znam bebac odgovor....sto ste je parili? Mislim, pitam jer vec imate ko ce uzeti kucice ili kako?

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 799
8.4.2012 15:03:51   
bebać
Verus pa tražilauser posted image user posted image djećeš patit životinju sa timuser posted image user posted image

axaxa, nisam normalnauser posted image

ozbiljno, htjeli smo...imamo već jednu 'narudžbu' sebi ćemo ostavit muškog jednog, a ostalo poprodavatuser posted image

A mene sad golica 'jel se uhvatilo' ili trebamo ponoviti???Jao m sam utušila sa ovim pitanjima, kaže 'nisam je ja pa da znam koliko su'user posted image (jer sam našla info na netu da ako su 5min obavljali radnju, onda je 99% se zakačilo)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here