Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 5.2.2010 0:47:03
|
|
|
|
cipiripi
|
al ce da ti strada noga
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 5.2.2010 0:52:23
|
|
|
|
Delijagirl
|
Nece ... lara nikad ne skace na nogu kad je u teranju ali napolju je ne pustam sa povodca pa je onda sva nesretna... Ali marku je jednom pobegla pa je nasla decka doduse jednog 3 puta manjeg od nje ali sledeci put mozda nadje pravog...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 1:15:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell Leeeeeeeleee vidi ga sto je dobar!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 1:19:39
|
|
|
|
lothroniell
|
Obozavam tu sliku! Jako je nenormalan, imam fotki fotki njegovih poza...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 7:49:22
|
|
|
|
minavb
|
Izvrnuti debeli stomaci!
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 10:49:34
|
|
|
|
usamljena
|
Ovo je moje malo "mace"
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 10:51:15
|
|
|
|
minavb
|
Ne znam, usvojili smo ga od jedne organizacije a oni su ga uzeli od nekih ljudi. Ko zna , mozda i jeste ruski plavac, ima dve godine a malecnu glavu, bas kao i ta rasa. Evo ga ovde kako se umiva.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 10:53:02
|
|
|
|
Mari86
|
Devojke da li neka moze da me posavetuje... Mm i ja zelimo psa,ali nekog koji je dobar cuvar.... Pa ja ne znam za kojeg da se odlucimo..zelela sam prvo Haskija ali sad nisa mvise tako sigurna..
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 10:58:05
|
|
|
|
minavb
|
Uh, rado bih ti pomogla ali se ne razumem preterano u pse. Ja bi na tvom mestu udomila stene nekog mesanca. Oni su jako inteligentni, lao se prilagodjavaju svim uslovima a mozes i lepo da ih izdresiras.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:04:26
|
|
|
|
Mari86
|
Ahamm...pa ne znam,ali sigurna sam da mesanca necu... NE znam dalmatinac kakav je?!
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:15:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemacki ovcar! Ja ih obozavam!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:19:59
|
|
|
|
bebironcic
|
Sto se tice dalmatinca oni su meni onako slatki ali sam imala lose iskustvo sa njima.A ja sam ipak za neke cupavije i vece pse tipa nemackog ovcara,sar-planinca,haskija...ali je na tebi draga da odlucis...i ja sam sada u potrazi za stenetom...ne mogu da se odlucim koje bih
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:23:46
|
|
|
|
Mari86
|
Pa bila sam jako zagrejana za Haskija,ali kazu da on ne voli ove nase uslove i da cak moze da ugine ako je jako toplo
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:27:36
|
|
|
|
Delijagirl
|
Pa vi cete ga drzati napolju? I ako hoces da bude dobar cuvar moras mnogo da ga mazis i da mu pokazes mnogo ljubavi pa onda je svejedno sta uzmes... Dalmatineri su ti jako nestabilni i velike P**** takodje vucjaci a za haskije neznam ... Ja cu ti naravno reci da uzmes rotwailera ili tako nesto ali opet tu ti treba "jaka ruka" i dosta discipline ...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:28:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ih sad... mnogo ljudi ga ima danas i nista im ne fali,setaju i dalje! A neki labrador,retriver?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:32:06
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ih sad... mnogo ljudi ga ima danas i nista im ne fali,setaju i dalje! A neki labrador,retriver? Labradori i retriveri su prepametni psi, ja imam retrivera i ne bih ga menjala ni zasta na svetu, on je clan porodice, prava je maza, ali zna i da pokaze zube kad je potrebno. Hocu da kazem da su odlicni kao porodicni psi, vole decu ali znaju i da cuvaju svoju teritoriju
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:33:31
|
|
|
|
Mari86
|
da naravno da ce biti napolju...ne volim zivotinje u kuci.. Rotvajler je za mene ruzan pas i ne svidja mi se...ali labrador mi se dopada... A to sto kazes za haskija je istina i drugi ga imaju pa mu nista ne fali...taj pas mi je prelep...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:33:55
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: jacagoga IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ih sad... mnogo ljudi ga ima danas i nista im ne fali,setaju i dalje! A neki labrador,retriver? Labradori i retriveri su prepametni psi, ja imam retrivera i ne bih ga menjala ni zasta na svetu, on je clan porodice, prava je maza, ali zna i da pokaze zube kad je potrebno. Hocu da kazem da su odlicni kao porodicni psi, vole decu ali znaju i da cuvaju svoju teritoriju To moze svaki pas sa pravom merom LJUBAVI i vaspitanja ...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:36:05
|
|
|
|
Anoniman
|
A samojed?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:36:24
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 da naravno da ce biti napolju...ne volim zivotinje u kuci.. Rotvajler je za mene ruzan pas i ne svidja mi se...ali labrador mi se dopada... A to sto kazes za haskija je istina i drugi ga imaju pa mu nista ne fali...taj pas mi je prelep... Nadam se da ne na verigi to ti je najtuznija i najgora kazna za psa... Ako ima kucicu i prosto se seta ok naravno moras i da ga izvodis na neku travu 2 puta dnevno po pola sata da bih mogo da se istrci, i nemoj da ga hranis ljudskom hranom samo ces kasnije imati mnogo troskova za veterinara bolje ti je da ga hranis psecom hranom i to su ti umereni troskovi preko celog njegovog zivota ...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:37:41
|
|
|
|
jacagoga
|
pa ne bih rekla, imala sam pre retrivera koker spanijela koji je smrdeo za takmicenje iako sam sve moguce preparate probala da se otrese tog smrada, glupi su i tvrdoglavi a pri tom je ujeo dete od 5 god. Ne kazem da su druge rase bezveze ali ko nije imao labradora ili retrivera nece razumeti o cemu pricam
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:39:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja drugarica ima mesanca labrador-retriver,mnogo je pametan i lep! DG imaju i samojede ovde po gradu i nista im ne fali...
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:41:08
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: jacagoga pa ne bih rekla, imala sam pre retrivera koker spanijela koji je smrdeo za takmicenje iako sam sve moguce preparate probala da se otrese tog smrada, glupi su i tvrdoglavi a pri tom je ujeo dete od 5 god. Ne kazem da su druge rase bezveze ali ko nije imao labradora ili retrivera nece razumeti o cemu pricam Potpuno te razumem sta hoces da kazes imam ja neku mesavinu labradora a muz mi celog zivota cuva labradore i sve znam ali potpuno sam ubedjena da i bi i taj koker mogao da bude maza i porodnicni pas ja ih znam bar petoro... Isto kao sto svaki pitbull, staford, rot ili neka takva rasa ne treba da bude ubica i moze da bude sve sto ti opisujes kod labradora...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?