Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 25.1.2010 23:51:18
|
|
|
|
rozi
|
Cipi sad sam procitala sta ti se desilo sa kucom.Brz oporavak mu zelim i da se ponovo i dugo dug volite i igrate velki zagrljaj
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.1.2010 14:30:31
|
|
|
|
bebironcic
|
evo i mog macka!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.1.2010 14:31:14
|
|
|
|
bebironcic
|
cipi kako ti je kuca?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.1.2010 14:37:38
|
|
|
|
Delijagirl
|
Bebironcic kakva Macji lepotac prrrrrrrrrr.. Dakle ponavljam pitanje treba mi : 1. Skolica za pse gde vlastnici sami rade sa svoji psima i da su dobri 2. Treba mi dobar i poverenja vredan pseci hotel ja sam nasla jedan u ritopeku cini mi se i deluju mi kao ok hotel... pa ako neko ima nekih iskustva da mi kaze?
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.1.2010 16:29:12
|
|
|
|
cipiripi
|
Goldy je dobro, jeo je i podrignuo..jos je kod veta DG, ja imam bolju varijantu od hotela.. Moja tj frizerka od maltezera cuva kuce..ima dve retriverke i super se slazu sa gostima. Moj Blindza je bio kod nje u avgustu kad sam ja bila na moru. Ujedno je i frizer i veterinar sto je dobro. Ima veliko dvoriste i spavaju sa njom u kuci, ne u boxovima sto je meni bilo jak vazno. Cuva i macke i pse
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 15:02:34
|
|
|
|
Nensi*
|
Evo naseg Arcija
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 16:39:58
|
|
|
|
cipiripi
|
hejjj moja kuma ima zensku.. jel raspolozen ?
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 16:43:20
|
|
|
|
Verus
|
jaoooj lici na mog!! Vidi na prvoj strani..ili drugoj...IZVORNA PORUKA: bebironcic evo i mog macka!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 16:43:56
|
|
|
|
Verus
|
Cipi!! Hvala bogu da je dobro, bas mi je drago
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 16:47:23
|
|
|
|
Trcosava
|
jooj cipi, sad sam uspela da pročitam (ono veče nisam nikako ) supeiška za culeta, pošašolji ga po glavici u moje ime
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 16:50:38
|
|
|
|
cipiripi
|
hvala drugarice moje
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 16:53:42
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi hejjj moja kuma ima zensku.. jel raspolozen ? Mislim da bi bilo krajnje vreme da Arci izgubi nevinost
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:09:21
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR jaoooj lici na mog!! Vidi na prvoj strani..ili drugoj...IZVORNA PORUKA: bebironcic evo i mog macka! sada sam pogledala,i bas lice mozda su neki rod
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:21:08
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: cipiripi hejjj moja kuma ima zensku.. jel raspolozen ? Mislim da bi bilo krajnje vreme da Arci izgubi nevinost Odlicno i ova mala je dugo nosila celicne gace Cim dobije teranje saljem ti pp da ti kazem gde i kad I samo da znas oni moraju da dovedu zensku jer psi muzijaci imaju trip da posle parenja beze od kuce jer im je glavi da treba "da odem da bi opet prc prc"
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:25:52
|
|
|
|
bebironcic
|
da,da ,tako smo mi ispali budale i prosle godine u ovo vreme dali naseg dobermana da ga odvedu na parenje,a do tada su uvek zenke dovodili kod nas,i posle je iskoristio priliku i pobegao trazili smo ga i trazili ali ga nismo nasli
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:27:01
|
|
|
|
cipiripi
|
vidis ja sam samo cula za to, ali eto i primera da je istina.. bas mi je zao
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:47:52
|
|
|
|
bebironcic
|
ovo je nas dobermancic koji je voleo vise neke cice tamo nego nas!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:51:20
|
|
|
|
cipiripi
|
draga ne mozes to tako da gledas, ipak to je njihov "zov" .. ne radi se o tome da je manje ili vise voleo vas ili onu psecu stvar.. jednostavno je tako... mozda ce ova informacija nekome koristiti...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:52:18
|
|
|
|
bebironcic
|
mm je i dalje puno zao,zbog toga jos uvek nismo uzeli nekog psa da cuvamo,ali se nadam cu ga do proleca ubediti da uzmemo neko stene
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:53:30
|
|
|
|
cipiripi
|
lepo je imati neku zivuljku uz sebe , navijam da pristane na stene
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:53:31
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: cipiripi hejjj moja kuma ima zensku.. jel raspolozen ? Mislim da bi bilo krajnje vreme da Arci izgubi nevinost Odlicno i ova mala je dugo nosila celicne gace Cim dobije teranje saljem ti pp da ti kazem gde i kad I samo da znas oni moraju da dovedu zensku jer psi muzijaci imaju trip da posle parenja beze od kuce jer im je glavi da treba "da odem da bi opet prc prc" A jel i njen pinc braon? Koliko je stara? Iz kog su dela grada?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:54:31
|
|
|
|
cipiripi
|
zar tvoj nije chivava meni se ucinilo da jeste... oni su sa b brda, stara je 3 godine, braon boje..
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:54:33
|
|
|
|
Verus
|
moguce da su rod, samo sto je ovaj tvoj fino vitak, a moj? ko mali prasac IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: Verus RR jaoooj lici na mog!! Vidi na prvoj strani..ili drugoj...IZVORNA PORUKA: bebironcic evo i mog macka! sada sam pogledala,i bas lice mozda su neki rod
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:54:48
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic ovo je nas dobermancic koji je voleo vise neke cice tamo nego nas! a morala sam na net po sliku,zamisli kada mi nemamo njegovu sliku,sem slika koje su na sajtu odgajivacnice iz koje potice!sramota za nas!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.1.2010 17:55:23
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Jao Cipi, sad citam, jadnicak , bas se namucio. Ali vazno je da je sada dobro i bice svaki dan sve bolje
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?